Steiner Kristóf tizenegy év után vegán gasztroformátummal tér vissza

2019. szeptember 17. 11:15 - emTV.hu

"Túl azon, hogy minden műsorba kell egy sztárvendég"

Tizenegy év után tér vissza a képernyőre műsorvezetőként Steiner Kristóf, a Kristóf’s Kitchen in The Studios című formátum október 1-jétől, keddenként jelentkezik új epizóddal YouTube-on. A vegán gasztroműsor egyszerre felhőtlen főzős félóra és izgalmas talkshow, ahol miközben mellőznek minden állati alapanyagot, a nézők egy új oldaláról is megismerhetik az adott rész sztárvendégét. Kristóf mellett párja, Nimród Dagan állandó házigazdaként és sous chefként segít a műsorban.

kristofskitchen.jpg

"Utoljára a Viva képernyőjén láthattak a nézők, mint műsorvezetőt, annak pedig már tizenegy éve. Kicsit klisésen hangzik, de olyan ez, mint a biciklizés. Mintha alig telt volna el idő az akkori élő adások és az új műsor felvétele között.

Mindig arról szólt az életem, hogy megmutattam másoknak, mi mindennel foglalkozom. Volt, amikor tévén, színházon vagy az újságokon keresztül történt mindez, az utóbbi öt-hat évben pedig a konyhában teljesedett ki. Én mindig történeteket mesélek, egyszerűen mások a helyszínek és az eszközök."

– árulja el Steiner Kristóf, akit februárban hívta fel telefonon a műsor kreatív producere.

"Nagyon izgalmasan hangzott az ötlete és nagyon megtisztelő volt, de kicsit tartottam a dologtól.

Az emberben él egy rossz berögződés, általában elég nehezen összeegyeztethető a médiában látható produktum és a lélek. Itt viszont olyan szabad teret és minden őrült ötletemre áment kaptam, hogy rájöttem, ez nem egy szimpla főzőműsor. Ez az én konyhám beköltözve egy forgatási helyszínre, ahol ugyanolyan természetes maradhat a folyamat, ahogy az az én saját otthonaimban is zajlik. Leállások és átállások nélkül, másfél óra alatt, real time vettünk fel minden egyes epizódot, amit nagyjából félórában láthatnak majd a nézők."

A sztárvendégek nem csak egy tévéműsor forgatásra jöttek, hanem – ahogy Kristóf fogalmaz – megérkeztek egy hedonista, kicsit házibuli szerű helyzetbe.

"Fontos megkötés volt a szerkesztőktől, hogy a felvétel előtt a sminkszobában ne beszélgessünk a vendégekkel, a nagy találkozások történjenek a kamerák kereszttüzében. Volt köztük, akit már régóta ismertem, és volt, akivel bár még nem találkoztam, de régóta kíváncsi voltam rá, vagy épp neki volt sztorija velem. Hogy mindez kamera előtt történt, különlegessé tette a vendégek jelenlétét, aki megnéz egy-egy epizódot, úgy hiszem, megérti, hogy miért mutat ez az egész túl azon, hogy minden műsorba kell egy sztárvendég. Remélem, sikerül őket úgy bemutatnunk, hogy mindenki érezhesse, ők sokkal többek sztárvendégnél."

A Kristóf’s Kitchen in The Studios a BrandWood Kft. második saját formátuma, a gyártócég fiatal csapata az RTL Klubra gyártott Pacsi! című kutyás, örökbefogadást népszerűsítő AFP-vel mutatkozott be 2018 tavaszán. Az új vegán gasztroműsor producere és főszerkesztője H. Horváth Ádám, a kreatív producer Molnár Karesz.

A műsor első évadjának nyolc epizódját augusztusban forgatták a The Studiosban, az első epizód Sári Évivel és Balázs Andival október 1-jétől érhető el a Kristóf’s Kitchen YouTube csatornán, melyre már bárki feliratkozhat.

emTV.hu // Red Lemon Media

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr4115112436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása