Vigyázat! Hétfőn hajnalban támadnak a zombik!

2019. október 02. 18:00 - emTV.hu

A világpremierrel egy időben startol a The Walking Dead tizedik évada az RTL Spike-on

Ha ősz, akkor zombik! A The Walking Dead legújabb, tizedik évadja a világpremierrel egy időben, október 7-én, hétfőn hajnalban érkezik az RTL Spike-ra. Az első részt eredetiben, vagyis angol nyelven, feliratozva láthatjuk, a többi epizód viszont már szinkronosan érkezik. A csatorna az új évadra elindított egy kifejezetten erre az alkalomra fejlesztett játékot, amellyel minden rajongó részesévé válhat az elmúlt évadok legizgalmasabb jeleneteinek és együtt vadászhatnak a zombikra.

the_walking_dead_10_04.jpg

Október 7-én, hétfőn hajnali fél ötkor érdemes lesz az RTL Spike-ra kapcsolni, hiszen a világpremierrel egy időben láthatjuk a The Walking Dead tizedik évadjának első részét – eredeti angol nyelven, feliratozva. Az epizód ismétlését szintén október 7-én, este tízkor, immár szinkronosan láthatjuk.

Robert Kirkman képregényének adaptációja 2010 óta töretlen sikerrel szegezi a képernyőkhöz a nézőket, nem csoda hát, hogy az új évadban is megfelelő adagban kapjuk majd a feszültség, a horror és a drámai pillanatok elegyét. A The Walking Dead egyik húzóereje továbbra is ugyanaz maradt: sosem lehet tudni, ki éli túl és ki válik áldozattá. Ebben az évadban a főszereplők, köztük Daryl (Norman Reedus), Carol (Melissa McBride), vagy Michonne (Danai Gurira) a visszafogott és lopakodó harci stílusú Suttogókkal veszik fel a harcot.

A sorozat nyitóepizódját a négyszeres Emmy-díjas Greg Nicotero rendezte, aki eddig elsősorban a maszkmunkákért felelt, korábban pedig olyan rendezőkkel dolgozott együtt, mint Wes Craven (Sikoly, Vámpír Brooklynban), Robert Rodriguez (Sin City: A bűn városa) vagy Quentin Tarantino (Kill Bill, Aljas nyolcas). Rendezői tehetségét pedig a The Walking Dead során kezdte el kibontakoztatni. Érdekesség még, hogy a Michonne-t alakító Danai Gurira számára az idei lesz az utolsó szezon. A harmadik évadtól jelen lévő, meghatározó szereplő bejelentette, hogy búcsúzik a közönségtől, letéve ikonikus szamurájkardját, amivel annyi bajtársát mentette meg. De természetesen új női szereplőt is köszönthetünk a társaságban, méghozzá az Amerikai szépségből ismert Thora Birch személyében, aki a Suttogók Alfájának elkötelezett hívét, Gammát alakítja majd.

Az új részek mellett, a tizedik évad alkalmából létrehozott magyar fejlesztésű játékkal várja a rajongókat az RTL Spike, hogy a kedvenc szereplőikkel együtt részesévé válhassanak az elmúlt évadok legizgalmasabb jeleneteinek és együtt tesztelhetik rátermettségüket, vajon ők is túlélnék-e a kilenc évadot, ahogy a sorozat hősei is. A játék telefonról és személyi számítógépről egyaránt elérhető november 30-ig, mely a kilenc évad nyomán, kilenc egyre nehezebb szintet kínál minden zombivadász számára.

The Walking Dead X világpremier magyar felirattal
október 7. hétfő 4:30
RTL Spike

The Walking Dead X premier magyar szinkronnal
október 7. hétfő 22:00
RTL Spike

emTV.hu // Red Lemon Media

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2415188372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása