Október 5-én indul az X-Faktor 2019 a válogató adásokkal

2019. október 03. 18:00 - emTV.hu

Dallos Bogi, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti a mentorszékbe pattannak, hogy október 5-én, szombaton este nyolc órakor elindítsák az X-Faktor kilencedik évadát. A válogatókon idén is színes volt a mezőny és sokan gondolták úgy, hogy bennük van az a bizonyos X-Faktor, amivel elvarázsolhatják a nézőket és a mentorokat. Ismét lesznek feledhetetlen pillanatok: Puskás Peti megvillantja tánctudását, Gáspár Laci megregulázza a szemtelen jelentkezőket, Dallos Bogi és ByeAlex már az első adásban a könnyeivel küzd, Kiss Ramóna pedig szárnyai alá veszi a boldog vagy éppen csalódott jelentkezőket.

dsc03060.jpg

A válogatók után majd érkezik a Tábor és a Mentorház, amikor két hétvégén keresztül szombaton és vasárnap este is az X-Faktoré lesz a főszerep RTL Klubon. A tehetségek ezen a két hétvégén átveszik a Jófiúk rendőreitől a stafétabotot. A sorozat ugyanis november első két hétvégéjén szünetre megy, hogy utána újult erővel visszatérjen.

Idén a backstage-ben egy táncterem is a versenyzők rendelkezésére áll, ahol koreográfusokkal készülhetnek színpadra lépés előtt. Az X-Faktor adásit pedig majd az X-Stage kíséri Szabó Zsófival és Lalival, akik az adások legjobb pillanatait idézik fel és számos extra tartalommal jelentkeznek, az RTL Most-on. Tehetségekben, izgalmas percekben, feszültségben és váratlan fordulatokban idén sem lesz hiány, hiszen minden énekes, csapat és zenekar a legjobbat szeretné kihozni magából.

X-Faktor IX premier
október 5. szombat 20:00
RTL Klub

emTV.hu // RTL Magyarország

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr6315190026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása