Egyéves a magyar MTV brand:new!

2019. november 21. 15:15 - emTV.hu

Élő koncertekkel folytatódik a fiatal tehetségeknek teret adó kampány

A magyar MTV a kezdetektől kiemelt figyelmet szentel a magyar előadóknak, az utóbbi egy évben pedig az MTV brand:new-val kifejezetten a feltörekvő hazai tehetségeket támogatták. A projekt új szintre lép, immáron élőben is találkozhatnak a rajongók a fiatal zenészekkel.

mtv_brandnew.jpg

Az MTV az Egyesült Királyságban szintén brand:new címmel folytat tehetséggondozó programot, a magyar verzió koncepcióját viszont a nézői igényeknek megfelelően az MTV hazai munkatársai fejlesztették új tartalomként, amely egy év alatt fontos missziója lett a Viacom zenecsatornájának. A csatorna vezetősége havonta egy fiatal magyar tehetségnek ad lehetőséget a bemutatkozásra, egy hónapon át, naponta többször is láthatják a nézők az épp aktuális MTV brand:new szpotot és a kiválasztott előadó klipjét.

Az eddigi MTV brand:new előadók: Zavodi, Myra Monoka, Felső Tízer, Analog Balaton, Slow Village, The Sign, Vavra Bence, Mörk, Mayberian Sanskülotts, Carson Coma, Yamina, HolyChicks, Mulató Aztékok és B. Nagy Réka.

Az MTV brand:new programmal novembertől már nem csak a képernyőn, hanem a klubokban is találkozhat a közönség. Novemberben az Analog Music Hallban, a RapCaviar bulisorozat keretein belül lép fel a Mulató Aztékok, mint az első MTV brand:new LIVE. A következő állomás pedig a Dürer Kertben lesz, ott december 29-én koncertezik a Slow Village.

Az MTV követőinek nagy örömére nemrég podcast-sorozatot is indított a csatorna. Ennek keretében eddig Lotfi Begivel, Saiiddal, a The Qualitons-szal, Caramellel hallhattak beszélgetéseket, míg a legfrissebb epizód vendége Király Viktor, az MTV EMA 2019-es magyar nyertese.

emTV.hu // Red Lemon Media

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr9915318482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása