Hét barát, öt esemény, négy esküvő és egy temetés

2019. december 03. 10:00 - emTV.hu

A Trónok harca sztárjának új sorozata az RTL Most+-on!

Magyarországon kizárólag az RTL Most+-on látható a Négy esküvő és egy temetés sorozatváltozata, a főszerepben a Trónok harcában világhírűvé vált Nathalie Emmanuellel. A tíz epizódból álló széria főszereplői egy mesébe illő londoni esküvőre érkeznek, hogy aztán az oltárnál elhangzó, korántsem oltári bejelentés egy zűrzavaros évbe hajszolja az életüket. Ahol szerelmek, összetört szívek, egy politikai botrány, na meg négy esküvő és egy temetés várja majd őket. A meghökkentő és humoros jelenetekben egyaránt bővelkedő sorozat női főszereplője a Trónok Harca Missandei-eként világhírűvé vált Nathalie Emmanuel.

fwaf_square_digital_4400x4400_twolayered.jpg

A sorozat – melynek magyar hangjait ide kattintva nézheted meg – első három epizódja december 2-től érhető el az RTL Most+ kínálatában, ezt követően hétfőnként további két-két rész élesedik majd, míg a sorozat három záró epizódja december 21-én, 22-én, illetve 23-án jelenik meg a platformon.

December 2-től az RTL Most+ szolgáltatást minden olyan Vodafone-UPC előfizető elér, aki arra jogosult digitális TV csomagra fizetett elő. A Vodafone-UPC ügyfelei a szolgáltatást egy személyes aktiváló kóddal érik el, melyet e-mailben kapnak meg a szolgáltatás indulását követő hetekben.

emTV.hu // RTL Magyarország

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr3415335522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása