Idén is adománygyűjtő különkiadással jelentkezik a Fókusz

2019. december 20. 10:00 - emTV.hu

Az Ökumenikus Segélyszervezet idén huszonnegyedik alkalommal indította el Országos Adventi Pénzadománygyűjtését. A kampány részeként december 21-én este hét órától az RTL Klub Fókusz című műsora ötvenperces élő különkiadással jelentkezik.

Az Ökumenikus Segélyszervezet és az RTL Magyarország évek óta sikeresen működik együtt a szeretet.éhség. Országos Adventi Pénzadománygyűjtésben. A csatorna az elmúlt hét évben több mint négyszázmillió forint támogatást gyűjtött össze a rászorulóknak.

A kezdeményezést 2019-ben is felkarolta az RTL Magyarország: december 21-én a Fókusz élő különkiadásban gyűjt adományt a rászorulóknak. Ehhez bárki csatlakozhat: egy hívás vagy sms az Ökumenikus Segélyszervezet 1353-as adományvonalára kétszázötven forint adományt jelent. Az adománygyűjtésben ezúttal is nagy segítséget nyújtanak az RTL Magyarország műsorvezetői és sztárjai, akik személyesen is buzdítani fogják a nézőket az adománygyűjtő telefonszám felhívására. A rendhagyó, élő adásból az is kiderül majd, hogy hova került a tavalyi adomány.

Fókusz karácsonyi adománygyűjtő különkiadás
december 21. szombat 19:00
RTL Klub

emTV.hu // RTL Magyarország

emtvketto_fb.jpg

komment
Címkék: RTL RTL Klub Fókusz

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr5815359620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása