Új török sorozat indul a TV2 műsorán

2020. január 01. 18:00 - emTV.hu

Újabb török sorozat indul a TV2 műsorán január 2-án délután. A remények földje egy szerelmespárról szól, akik vidékre szöknek és testvérpárnak adják ki magukat. A 2018-ban gyártott széria ötletét egy Oscar-díjas hollywoodi film, a Mennyei napok adta, amely Richard Gere főszereplésével készült.

img_2909.jpg

A történet az 1970-es években játszódik, és egy fiatal szerelmespárról szól, akik esküvőjük helyett egy tragikus baleset miatt szökni kényszerülnek Isztambulból. Vidéken rejtőznek el a rendőrség elől, ahol a környék tehetős családjának birtokán kapnak munkát és testvérpárnak adják ki magukat. A családfő azonban beleszeret a fiatal nőbe, aki nem viszonozza a férfi érzelmeit, így a farmot irányító édesanya megzsarolja a lányt, és ezzel kezdetét veszi a küzdelem az igaz szerelemért.

A főbb szerepekben olyan népszerű színészeket láthatnak a nézők, mint a Ferihából és az Anyából megismert Vahide Percin, valamint a Végtelen szerelemben Ayhant alakító Kerem Alisik. A fiatal szerelmespárt Törökország legújabb sorozatsztárjai, Hilal Altinbilek és Ugur Günes játsszák.

A történethez közkedvelt magyar színészek adták a hangjukat: Kovács Nóra, Galambos Péter, Szatory Dávid, Mikecz Estilla, Gémes Antos, Szatmári Attila, Bogdányi Titanilla, Mezei Kitty, Bartsch Kata, Mórocz Adrienn, Makranczi Zalán, Tímár Éva, Kőszegi Ákos.

Remények földje
hétköznap 16:45
TV2

emTV.hu // TV2

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr7815378876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása