Hírstúdió őrzi Baló György emlékét

2020. január 09. 10:00 - emTV.hu

Baló György nevét viseli az RTL Klub hírstúdiója

Január 8-tól már a Baló György Hírstúdióból köszönti az RTL Klub Híradójának nézőit Erős Antónia, Szabados Ágnes, Szellő István és Rábai Balázs. A stúdió előterében a mai naptól – a Baló Györgyről készült portréfotó mellett – egy emléktábla is őrzi a 2019 márciusában elhunyt televíziós újságíró emlékét.

_lab7115.jpg

Lányai, valamint egykori munkatársai jelenlétében került leleplezésre az emléktábla, melyen a szerkesztő-riporter alábbi gondolata olvasható: Demokrácia hosszabb távon nem létezhet...informált és tudatos állampolgárok nélkül.

"Egy éve Baló György ebben a stúdióban jelentette be: pihenésre és orvosi kezelésre van szüksége, ezért saját kérésére szüneteltetjük a Magyarul Balóval adásait. Ma már tudjuk: a műsor ugyan végleg szünetre ment, de ő mindig velünk lesz"

– fogalmazott Kotroczó Róbert, az RTL Magyarország hírigazgatója.

Az RTL Híradó mellett ugyancsak ebből a stúdióból jelentkezik minden hétköznap este élőben a Fókusz két műsorvezetője, innen tájékoztatják a nézőket a várható időjárásról és itt készül a Fókusz Plusz, a Portré, valamint a XXI. század című műsor is.

Baló György emlékét kollégái örökre megőrzik.

emTV.hu // RTL  Magyarország

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr9815400590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása