Opitz Barbi volt az Oroszlán álarc alatt!

2020. március 02. 10:00 - emTV.hu

Az Álarcos énekes negyedik showjában az Oroszlán leplezte le magát: nem más, mint Opitz Barbi volt alatta! Az X-Faktor hatodik szériájának győztese immár a negyedik énekes, akiről lekerült az álarc, miközben az egyik Nyomozó is sikert könyvelhetett el.

_lab2326.jpg

Végre! Az első nyomozói siker! Az Álarcos énekes első sikeres gyanúsítása: Csobot Adél eltalálta, hogy ki van a maszk mögött! Gáspár Laci is közel járt, de végső tippjét végül megváltoztatta. Egyre több nyom áll a Nyomozók és a nézők rendelkezésére, de Adélon kívül, más Nyomozónak egyelőre nem sikerült a konkrét gyanúsítás. A világ legtitokzatosabb showműsora, az Álarcos énekes folytatódik jövő vasárnap, immáron nyolc versenyben maradt előadóval!

emTV.hu // RTL Magyarország

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr10015499500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása