Március helyett júniusban adják át a Televíziós Újságírók Díját

2020. március 12. 09:50 - emTV.hu

Magyarország Kormánya által közzétett, az egész országot érintő egészségügyi vészhelyzet miatt elhalasztják és a korábban bejelentett márciusi időpont helyett várhatóan júniusban tartják meg a Televíziós Újságírók Díja gálaestet. Az ünnepélyes díjátadó helyszíne változatlanul a Budapest Music Center lesz.

Az egészségügyi vészhelyzet miatt várhatóan júniusban rendezik a Televíziós Újságírók Díja gálaestet. A díjátadón összesen tizenkét kategóriában hirdetnek győztest: díjat adnak át nagyszabású showműsor, vetélkedő, reality, gasztro reality, talkshow, sorozat, zsűritag, női műsorvezető, férfi műsorvezető, színésznő, színész, valamint mellékszereplő kategóriában.

A szervezők már bejelentették a díjra esélyes, kategóriánkénti legjobb három tévés személyiség vagy produkció nevét. Eszerint 2019 Legjobb női műsorvezetője lehet Lilu, Lékai-Kiss Ramóna vagy Ördög Nóra, Legjobb férfi műsorvezetője Majka, Sebestyén Balázs vagy Tilla. Zsűritagként díjazhatják ByeAlexet, Puskás Petit és Pápai Jocit is, de díjat kaphat Balsai Móni, Gryllus Dorka, Nagy Ervin és Anger Zsolt is.

Az ünnepélyes gálaest pontos dátumát később jelentik be a szervezők.

emTV.hu // KenMedia // fotó: Televíziós Újságírók Díja

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr1215516340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása