A legjobb hat álarc közül az első leleplezett a Polip!

2020. március 23. 10:50 - emTV.hu

Az Álarcos énekes hetedik adásában kiderült, hogy az ország egyik legkedveltebb színésznője rejtőzött a Polip álarc alatt: Pokorny Lia! Az RTL Klubon az utóbbi időben A mi kis falunkban és a Jófiúk című sorozatokban is feltűnő színésznő és maszkja végig komoly fejtörést okozott a Nyomozóknak, sokáig a neme sem volt egyértelműen beazonosítható.

134445.jpg

Azonban a Nyomozók hétről hétre egyre több nyomot és egyre több nyomozati anyagot vizsgálnak ki, ennek tükrében pedig a kocka nagyot fordult: az egyetlen helyes tippet – az elmúlt héten az első siker után – Gáspár Laci mondta be, így ő csatlakozhatott elsőként Sebestyén Balázshoz, aki zsinórban két egymást követő adásban is eredményes gyanúsítást tudott végrehajtani!

Jelenleg tehát Dancsó Péteren kívül minden Nyomozó két-két sikeres leleplezésen van túl!

Már csak az öt legjobb maszk van versenyben, a nyomok sokasodnak, a találgatások egyre biztosabbnak tűnnek! Vasárnap folytatódik a világ legrejtélyesebb, szórakoztató showműsora, az Álarcos énekes az RTL Klubon!

emTV.hu // RTL Magyarország

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2915547290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása