Az RTL kampányba kezdett az otthon maradásért

2020. március 28. 12:00 - emTV.hu

Nem voltunk még ilyen helyzetben, de együtt sikerül és túl leszünk rajta. Segíts te is! Segíts azoknak, akik értünk dolgoznak, és ha teheted, maradj otthon. Segíts és tartsd be a higiéniai javaslatokat! Segíts az időseknek és akiknek szüksége van rá! Segíts magadon hogy az otthonlét ne unalom legyen: olvass, tanulj, nézz meg egy jó filmet vagy sorozatot! Segíts te is, hogy megfékezzük a betegség terjedését! Együtt sikerül!

rtl_egyuttsikerul.jpg

Az #együttsikerül kampány égisze alatt az RTL Magyarország online és social média felületeire folyamatosan kerülnek fel a sztárok támogató üzenetei, amelyben arról beszélnek, hogy miként tehetünk azokért, akik nem tehetik meg, hogy otthon maradjanak, hiszen értünk dolgoznak, miként ügyeljünk embertársainkra, hogyan tölthetjük – saját tapasztalataik alapján is – hasznosan az időt.


Puskás Peti és Dallos Bogi, az X-Faktor mentorai is csatlakoztak az RTL Magyarország kampányához, melynek keretében azok előtt tisztelgünk, akik azon dolgoznak, hogy ne álljon le az élet.


Nagy Alexandra, a Barátok közt színésznője is csatlakozott az RTL Magyarország kampányához, melynek keretében azok előtt tisztelgünk, akik azon dolgoznak, hogy ne álljon le az élet.


Istenes Bence, az RTL műsorvezetője is csatlakozott az RTL Magyarország kampányához, melynek keretében azok előtt tisztelgünk, akik azon dolgoznak, hogy ne álljon le az élet.


Nádai Anikó, az RTL műsorvezetője is csatlakozott az RTL Magyarország kampányához, melynek keretében azok előtt tisztelgünk, akik azon dolgoznak, hogy ne álljon le az élet.


Pataki Zita, az RTL műsorvezetője is csatlakozott az RTL Magyarország kampányához, melynek keretében azok előtt tisztelgünk, akik azon dolgoznak, hogy ne álljon le az élet.


Ezúton is köszönjük odaadásukat!

#együttsikerül #maradjotthon #rtlmagyarország

emTV.hu // RTL Magyarország

emtvketto_fb.jpg

komment
Címkék: RTL

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr3215565514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása