Összefogtak a Sláger FM műsorvezetői: tippeket adnak az otthoni időtöltéshez

2020. április 16. 07:25 - emTV.hu

Továbbra is zavartalan a Sláger FM élő adásfolyama, hiszen a rádió a járvány beköszöntével egy időben hozta meg a biztonsági- és óvintézkedéseket, melynek értelmében a rádió kollégái, műsorvezetői, otthonukból végzik a munkát. Így nemcsak a legnagyobb slágerek csendülnek fel változatlanul, de a közkedvelt műsorok is a megszokott időpontokban jelentkeznek a csatornán. A rádió – az otthonmaradásra buzdítás érdekében – elindította Maradj otthon video-interjúsorozatát is, amelyben Pordán Petra minden alkalommal egy-egy hazai zenész, énekes otthonába kopogtat be, bepillantást engedve így a zenei élet képviselőinek önkéntes otthoni karanténjába. A rádió műsorvezetői most egy közös videoüzenettel is szeretnék felhívni a figyelmet az otthonmaradás fontosságára. Egyúttal tippeket is adnak, hogy miként lehet eltölteni az időt az otthoni karanténban.

sfm.jpg

"Fontosnak tartom, hogy a lehetőségekhez mérten próbáljuk jól érezni magunkat a bőrünkben. Én eszerint ’maradtam itthon’. A szabadidőmben szívesen rendezgetem a fényképeimet, ezzel egyrészt gyorsan repül az idő, másrészt a régebbi, szép emlékek erőt adnak az előttem álló időszakhoz"

– mondta Somogyi Zoltán, akinek kollégája, Hunyad Ákos hírolvasó a családja körében vészeli át ezt az időszakot.

"Együtt főzünk a családdal, a feleségem maszkokat készít, míg a gyerek online judo edzésen vesz részt. Igyekszünk hasznosan eltölteni ezt az időszakot"

– mondta a műsorvezető.

Viktorin Tamás műsorvezető nemcsak családjával, de barátaival is folyamatosan tartja a kapcsolatot.

"A szabadidőmben van, hogy telefont ragadok és felhívok egy-egy ismerőst, barátot, akivel már régen beszéltem. Volt mit újságolni, hiszen nemrég magam vágtam le a hajamat és finoman szólva sem lett tökéletes. Ezen legalább – pláne a fotókat átküldve – mind jót nevettünk. Ahogy a közös, hallgatóknak szánt videoüzenet elkészítése során is. Reméljük, hogy ezzel az apró gesztussal, néhány kedves szóval sikerül erőt adnunk mindenkinek a továbbiakhoz"

– mondta a műsorvezető.

emTV.hu // Spotlight media

emtvketto_fb.jpg

komment
Címkék: Sláger FM

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr615616054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása