Nézd meg a ma induló új sorozat főcímét!

2020. április 19. 12:00 - emTV.hu

Ma két új műsor is indul az RTL Klubon; az egyik, a Maradj haza magadnak! című reality, és a Segítség! Itthon vagyok! című fikciós sorozat. Míg előbbiben négy jó cimbora, Szabó Zsófi, Dér Heni, Gáspár Laci, ByeAlex és családtagjaik karantén kalandjain szórakozhatunk, utóbbi olyan emberek sorsát mutatja be, akiknek az életét többé, vagy kevésbé, de mindenképpen befolyásolja ez az új egészségügyi helyzet.

rtl_segitsegitthon.jpg

A Maradj haza magadnak! után a vasárnap esti jó hangulatról 19:15-től A mi kis falunk alkotóinak legújabb, az egészségügyi helyzet körülményei, lehetőségei inspirálta mulatságos sorozata, a Segítség! Itthon vagyok! lesz látható. A sitcom olyan emberek sorsát mutatja be, akiknek az életét többé, vagy kevésbé, de mindenképpen befolyásolja ez az új helyzet. A társadalmilag elfogadott, biztonságos kapcsolattartás terepe a telefon, vagy a video chat – a fikció szereplői is ezen keresztül tartják a kapcsolatot, élik meg mindennapjaikat, ünnepeiket, vitáikat vagy éppen szerelmeiket. A történetben egymás melletti, párhuzamos, de valamilyen módon egymással kapcsolatban lévő szálakon keresztül ismerjük meg a szereplők történeteit. Az élet tehát a karanténban is zajlik. A sorozat karaktereit a nagyközönség kedvencei hívják életre: Zsurzs Kati, Csuja Imre, Kerekes József, Nagy-Kálózy Eszter, Debreczeny Csaba, Kovács Panka, Fehér Tibor, Tóth Ildikó, Lengyel Tamás, Pokorny Lia, Hevér Gábor, Bata Éva, Kakasy Dóra, Haumann Máté, Erdélyi Tímea, Nagy Sándor, Mihályfi Balázs, Martinovics Dorina, Szatori Dávid. Nézzük meg újra a sorozat ajánlóját:


És természetesen megmutatjuk a sorozat főcímét is:


emTV.hu // RTL Magyarország

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr7115623764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása