Ma indul a karanténlakó sztárok műsora az RTL-en

2020. április 19. 10:00 - emTV.hu

Ma két új műsor is indul az RTL Klubon; az egyik, a Maradj haza magadnak! című reality, amiben négy jó cimbora, Szabó Zsófi, Dér Heni, Gáspár Laci, ByeAlex és családtagjaik karantén kalandjain szórakozhatunk. A tovább mögött pedig nem csak a ma esti adásból láthattok részleteket, de a szereplők is megszólalnak a műsorral kapcsolatban.

rtl_maradjhaza.jpg

A vasárnaponként a Híradó után, 18:50-től látható Maradj haza magadnak! című realityben a sztárok arra az elhatározásra jutottak, hogy a bezártság ellenére is jól fogják érezni magukat, nem veszítik el a jókedvüket és a kialakult helyzetet egyfajta lehetőségként élik meg. Igyekeznek a technikára támaszkodva segíteni egymást és a felmerülő problémákat minél több humorral, ötlettel és kreativitással együtt megoldani, persze ezzel nem egyszer borsot törve a másik orra alá, legyen szó akár egy szülinapról, vagy egy mókás kihívásról, hiszen nincs olyan nap, hogy a helyzetből adódóan virtuálisan ne találkozzanak, hiszen #együttsikerül.


És most jöjjön három adásrészlet: Gáspár Laci: "Nikivel összevesztem, vagy nem tudom"


Szabó Zsófi: "Rossz lehet a Lacinak is, de ez nem mentség semmire"


ByeAlex: "Én mikor lettem szobatiszta?"


Végezetül pedig a szereplők a műsorról: Szabó Zsófi: "Mindenképpen nevetésre számíthattok"


Dér Heni a párját is megmutatja az RTL Klub új műsorában


ByeAlex: "Izgatott vagyok és lelkes!"


emTV.hu // RTL Magyarország

elmeny_es_velemeny_video.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr7315623724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása