Magyar szinkronnal startol a Dragon Ball Super

2018. március 28. 10:10 - emTV.hu

Animerajongók, figyelem! Szerda délután debütál a nagy sikerű japán animesorozat folytatása Dragon Ball Super címmel. Az új történetben Son Goku és bajtársai hatalmas kihívással találják szembe magukat és minden eddiginél erősebb ellenfelekkel találkoznak kalandjaik során.

dragon_ball_super_3.jpg

Hosszú kihagyás után új részekkel debütál a japán manga- és animesorozat Dragon Ball Super címmel. A vadiúj sorozat története Buu legyőzése és a legújabb két Dragon Ball Z-film után játszódik, ahol hőseinket minden eddiginél nehezebb kihívások várják. Előttük áll a Zeno-sama által kihirdetett Univerzum világbajnokság, ahol a világ legfurcsább harcosai csapnak majd össze. Son Gokunak és harcostársainak életük eddigi legkegyetlenebb ellenfeleivel kell szembenézniük, mellyel egy háborút is sikerül kirobbantaniuk.

dragon_ball_super_4.jpg

A forgalmazó által meghatározott évadokból négyet tűz műsorára a Viasat6, amely összesen hetvanhat izgalmas epizódot foglal magába. A fordítás az eredeti japán hang és szövegkönyv alapján készült, amely figyelembe veszi a korábbi évadok szóhasználatát, és igyekszik a már jól ismert szinkronhangokat is megőrizni a rajongóknak. Így nem csak a főszereplők, de a mellékszereplői gárda nagy része is a már megszokott magyar hangjukon szólalnak meg az új epizódokban, például Son Goku, Son Gotem, ifjú Sátán, Bulma, vagy Chi-Chi karakterei. A szinkronhangok listáját a Gyerek-világon olvashatod el!

Dragon Ball Super premier
március 28. szerda 16:00 (dupla részekkel)
további epizódok: hétköznap 16:00
Viasat6

emTV.hu // Eurolex // fotók: ©TOEI ANIMATION Co

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr4413785364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása