Új vezető szerkesztő az emTV.hu portfóliójában

2017. szeptember 04. 11:45 - emTV.hu

Izgalmas év ez a magyar scifi rajongók körében. Nem csak azért, mert szeptember 25-én debütál a Star Trek: Discovery, hanem azért is, mert nyár óta exkluzív magyar nyelvű tartalmakkal jelentkezik az emTV.hu médiablog kötelékébe tartozó Star Trek tematikus oldal, az Űrszekerek, melynek vezetését szeptember 4-től Eőry Lajos veszi át.

urszekerek_head.jpg

Az emTV.hu a portfólió-bővítés első szakaszában indította el az Űrszekerek nevű Star Trek tematikus oldalát, ami az eddigi vezető szerkesztő irányításával hamar a hazai rajongók hiteles hírforrásává vált.

Eőry Lajost Andor Gergely értékesítési és kereskedelmi igazgató nevezte ki.

"A Star Trekel gyerekként a külföldi tévécsatornákon ismerkedtem meg. Kirk kapitány izgalmas kalandjai szép lassan »megfertőztek«. Örülök, hogy részt vehetek az Űrszekerek készítésében, és a csapattal együtt igyekszünk továbbra is a legfrissebb tartalmakkal szolgálni a hazai közönségnek."

– nyilatkozta Eőry.

Az újonnan érkezett szakember munkáját az átmenetben az eddigi vezető szerkesztő segíti, aki ezentúl külsős munkatársaként és tanácsadóként vesz részt a szerkesztőség munkájában. A portfólió főszerkesztője továbbra is Horváth Ádám Tamás média- és tartalomszolgáltatási igazgató marad.

Az emtv/mdm a napokban indította el az emTV.hu kistestvérét, az emTVkettő nevű sajtóblogot is.

emtv/mdm

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr6312802632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása