Baráti meghívásból kémkedés és árulás

2017. szeptember 06. 14:15 - emTV.hu

A veterán katona nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Sőt, Tamás szédületes karrierje gyakorlatilag véget ért. Az Ibon leírta. A törzs éléről egyetlen nap alatt egy vesztes csatával a ranglétra legaljára került. A zsákmányszerző játékot megnyerő Buwaya törzs pedig úgy falja fel a nyeremény csokis sütit, mint akik soha életükben nem ettek édességet. A Survivor mai adásának ajánlóját a tovább mögött találod!

ibon_a_buwaya_szigeten.jpg

Az Ibon azonban újabb lehetőséget kap a felzárkózásra. Anita és Benedek látogatást tehet a Buwaya törzsnél, ahol tanulmányozhatják a siker receptjét. Az Ibon kétfős küldöttsége kémkedésre készen, tervet készít. Úgy döntenek, hogy magukról semmit sem árulnak el, de az ellenfélről megtudnak minden fontosat.

Anita és Benedek érkezése és az első tiszteletkörök után elindul a tapogatózás. Hogy mit tudnak meg és miként árulják el egymást a törzstagok, kiderül a mai adásból. Ma este azt is megtudhatjuk, hogy az ellenfél gyenge pontjainak megismerésével sikerül-e megfordítania az Ibonnak az eddigi vesztes szériát és megnyerni az újabb védettségi játékot. Egy biztos: ez az összecsapás minden eddiginél összetettebb és emberpróbálóbb lesz...

Survivor
hétköznap 19.00
RTL Klub

emTV.hu // Red Lemon Media // fotó: M-RTL

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2712807608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása