Csókok és egy telefonhívás a szigeten

2017. szeptember 14. 11:40 - emTV.hu

Lilla bosszút akart állni Anitán, aki elárulta, és aki miatt kiesett a játékból. Ezért párbajra hívta. Az úszóversenyen a két nő egy védettségi amulettért küzdött, amelyet végül Lilla szerzett meg. Lilla azonban az amulett megszerzése után sem állt meg, azt akarta, hogy mindenki értesüljön Anita árulásáról. A Buwaya harmóniájának befellegzett.

csok_anita_gergo.jpg

Gergő nem bírta a kialakult feszültséget, és arra jutott, vagy ő vagy Anita lesz a következő törzsi tanács prédája. Egy megoldás maradt: meg kell szereznie az amulettet. Ám az előrelátó Lilla elásta.

A zsákmányszerzést többek között Lilla hibájából az Ibon nyerte. Ám Gergő és Anita megbecsülése ettől még nem állt helyre. Ők maguk viszont egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

Feri érkezése jót tett az Ibon törzsnek. Győzedelmeskednek az egyik legnehezebb játékon. Ám győzelmükért nem csak hamburgert kaptak. Búvárfelszereléssel és szigonnyal is gazdagodtak. Benedek nem rest ezt ki is próbálni, a vízben keres táplálékot csapattársainak. De vajon akad valami a horgára? Vagy vacsorára ismét csak cselszövés jut? Nórának bizonyára, hiszen ahogy a mondás tartja: a bosszú hidegen tálalva a legjobb…

A mai adásban Anitára mosolyog a szerencse. Kap egy telefont, amiről egyetlen hívást indíthat. Anita tudja, hogy ez az a pillanat, amikor visszaszerezheti társai bizalmát. Ha lemond a hívásról más javára, talán átbillentheti a mérleg nyelvét. A lehetőség hallatán mindenkiből előtörnek az érzelmek.

Eljött a védettségi játék, a két törzs ismét összecsap. Most a feladat során ókori eszközökkel kell majd kivívniuk a győzelmet. Meglátjuk, kinek sikerül felülkerekednie és kinek kell törzsi tanácsot tartania!

Vajon Anita maga él a telefonálás lehetőségével, vagy átadja másnak? Melyik törzs nyeri az újabb védettségi játékot? Anita és Gergő helyre tudja hozni kapcsolatát a törzs többi tagjával? Vagy már meg is van a következő kieső? Kiderül a mai adásból!

A nagy Survivor bibliát, azaz a műsor szabályait ebben a posztban találod!

Survivor
hétköznap 19.00
RTL Klub

emTV.hu // Red Lemon Media // fotó: M-RTL

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr4712828162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása