Bangó Margit és Andrejszky Zoltán között működik a kémia

2017. szeptember 29. 09:10 - emTV.hu

Jól bevált párossal tért vissza idén ősszel a Sláger TV kívánságműsora, a Zeneposta: Bangó Margit és Andrejszky Zoltán hétfőnként ismét együtt látható. A két műsorvezető fél szavakból is érti egymást, kettejük harmóniája pedig a képernyőn is átüt.

zeneposta_bango_andrejszky.png

Új évaddal jelentkezik a Sláger TV kívánságműsora, a Zeneposta, amelyben Bangó Margit és Andrejszky Zoltán várja élőben a betelefonálókat és a nézők üzeneteit, miközben a műsorvezetők személyes történeteket is megosztanak a közönséggel. Bangó Margit nagyon szereti az élő műsorokat, elmondása szerint ezekben megmutatkozik az ember valódi énje, ilyenkor nincsenek előre felvett pózok, megírt szövegek, mindenki őszintén saját magát adja. A műsorvezető-páros igyekszik a nézők minden zenei kívánságát teljesíteni, de szívesen csevegnek velük telefonon, és akár személyes, baráti témákba is belemerülnek. A közös munkát mindketten csak dicsérni tudják, úgy érzik, mintha mindig is együtt dolgoztak volna.

"Olyan ez, mint amikor egy hangnemben énekelsz a zenekarban. Isszuk egymás szavait. Nagyon büszke vagyok arra, hogy a nézettség is megduplázódik hétfőként, amikor mi vagyunk adásban"

– kezdte Bangó Margit.

"Élvezem, hogy élő a műsor, ilyenkor végre személyes, baráti beszélgetések alakulhatnak ki köztünk és a nézők között. Nagyon jól esik, hogy az emberek ennyire közvetlenek velünk, úgy viselkednek, mintha ezer éve ismernénk egymást és teljes mértékben a bizalmukba fogadnak minket. Óriási dolog mindezt átélni"

– tette hozzá a Kossuth-díjas előadóművész. Andrejszky Zoltán is rendkívül élvezi a műsorvezetést Bangó Margittal, aki iránt hatalmas tisztelettel bír.

"Margit egy vérprofi művész és nagyon jó vele együttműködni. Hamar szimbiózisba kerültünk, és már fél szavakból is megértjük egymást. A művészete egeket ver, miközben kellő alázattal viseltetik mind a saját művészete, mind a műsorvezetés, mind a szakma iránt"

– fogalmazott Zoltán.

Zeneposta Bangó Margittal és Andrejszky Zoltánnal
hétfő 12:00
Sláger TV

emTV.hu // Good PR Solution

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr10012910599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása