Titkos aduásszal húzza keresztbe mindenki tervét a legnagyobb taktikus

2017. október 09. 12:35 - emTV.hu

A Mandirigma életében nagyon felgyorsultak az események: egy nappal a Törzsi Tanács után újabb próbatétel várt a törzs négy legjobb játékosára védettségi játék formájában, amit ismét Feri nyert. Nem is volt más választása, mint nyerni, mert a lánc nélkül jó eséllyel neki kellett volna mennie Benedek után. Ebben a játékban Szandi és Klau bukását az esztelen bizonyítási vágy okozta: nem csak a küzdelmet veszítették el, de mindketten súlyosan meg is sérültek.

parbaj_holtak.jpg

A Mandirigma szigetén ismét feszült a hangulat. Feri a védettség birtokában mindent megtesz, hogy nyomás alatt tartsa a lányokat, és éreztesse velük, hogy veszélyben vannak. Közülük fog valaki hazamenni. Nem titkolt szándéka, bosszút állni Benedekért.

A Holtak szigetén újabb párbaj következik, a tét pedig minden eddiginél nagyobb. A drámai gyorsasággal véget érő párbajban egyszerre két játékos végez az utolsó helyen. A párbaj két nyertese, és a párbaj alól felmentést nyert Iliász dönthet a sorsukról. Mindketten távozzanak, vagy küzdelemben dőljön el, ki maradhat. Vajon adnak még egy esélyt társaiknak, vagy kíméletlen taktikai döntés születik? Vajon végre megértik a játék lényegét, hogy a Holtak szigetén mindenki ellenfél és csak egy játékos térhet vissza a döntőbe?

A Mandirigma szigeten ahogy közeledik az utolsó Törzsi Tanács, elkezdődik az áskálódás. Barbi felnyitja a többiek szemét, elmondja nekik Szandi titkait, miként rejtegeti a jobbnál jobb ételeket előlük. Ám nem sejtik, hogy a lánynál még van egy védettségi amulett...

Vajon Szandi maga használja fel amulettjét? Vagy egy másik túlélő kerül a célkeresztbe? Többek között erre is választ kapunk a ma esti epizódban.

Survivor
hétköznap 18.55
RTL Klub

emTV.hu // Red Lemon Media // fotó: RTL Klub

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr612942641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása