Még egy hétig szavazhatunk az MTV EMA magyar jelöltjeire

2017. október 27. 08:45 - emTV.hu

Tovább erősödött a londoni MTV Europe Music Awards előadói lineupja, Demi Lovato, Shawn Mendes, Camila Cabello, Kesha és a The Killers mellett, Liam Payne, Travis Scott, French Montana és Clean Bandit is színpadra lép a november 12-i gálán. A díjátadói lista olyan nagy nevekkel bővült, mint David Guetta, James Bay és will.i.am. A ceremóniát ikonikus eseményekkel az MTV Music Week vezeti fel a brit fővárosban, és azt se feledjük, hogy még egy hétig a magyar jelöltekre is szavazhatunk.

A One Directionből ismert popsztár Liam Payne, a 2016-os Sziget fellépő, new school rap zene nagymestere, Travis Scott, a hip-hop nagyágyú French Montana, valamint a Clean Bandit is gondoskodik majd a fergeteges hangulatról az MTV giga rendezvényén. A magyar fesztiválszezonok egyik kedvenc szupersztárja David Guetta díjátadóként lesz jelen Londonban, illetve James Bay és a will.i.am is csatlakozott az eddig is impozáns Natalie Dormer, Madison Beer és Sabrina Carpenter nevekhez.

Az idei MTV EMA-n a Best Hungarian Act kategória győztesét is kihirdetik, a magyar rajongók november 2-án délután négy óráig adhatják le voksaikat Tóth Gabira, Rúzsa Magdira, Pápai Jocira, Freddie-re és a Kowalsky meg a Vegára az mtvema.com/hu-hu/vote oldalon, ahol a nemzetközi kedvenceikre is szavazhatnak.

Magát a díjátadó gálát az MTV Music Week négy napos, zene központú rendezvénysorozat előzi meg Londonban november 8. és 11. között. Olyan műsorok térnem vissza, mint a kilencvenes évek ikonikus show-ja, az akusztikus átdolgozásokkal operáló MTV Unplugged Biffy Clyroval és a rap zenét mainstreambe beemelő YO! MTV RAPS Charlie Sloth-tal.

MTV Europe Music Awards élőben (eredeti nyelven)
november 12. vasárnap 20:00
MTV

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr613101320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása