Bereznay Dániel és Erdős Viola búcsúzott az X-Faktortól

2017. október 29. 00:55 - emTV.hu

Az X-Faktor 2017 harmadik élő showjában, melynek pénteki próbájára az emTV.hu is kilátogatott, a nézők és a mentorok döntése alapján, Bereznay Dánielnek és Erdős Violának kellett búcsúznia. A jövő héten így már csak hatan lesznek versenyben, akik közül egyvalaki fogja elhagyni a műsort. De addig nézzük mi történt a harmadik élő showban!

xfaktor17_kiss_ramona_es_erdos_viola.jpg

Az X-Faktor 2017 harmadik élő showját Gáspár Laci lelkesítő szavakkal indította, és biztatta, az énekeseket, hogy ezen az estén kápráztassák el a nézőket és a mentorokat. A buzdítás pedig elérte a célját, mert Ricco és Claudia igazi party hangulattal indította a showt. Puskás Peti nagyon büszke volt, hiszen előző héten ő hangoztatta, hogy szeretne más stílusú dalt látni a duótól. Radics Gigi dicsérte a dal felépítését, Gáspár Laci pedig elégedett volt mentoráltjaival.

ByeAlex mentoráltjai, a lányok remekül teljesítettek a harmadik élő showban, ezért is lepte meg Erdős Viola kiesése, akinek produkciója után, mind a négy mentor állva tapsolt. Tóth Bettina különleges látványvilággal megspékelt produkciója, Gáspár Laci szerint olyan volt, mintha egy díjátadón lenne fellépő. ByeAlex pedig elérzékenyült, hiszen sok munka és küzdelem van a jól sikerült produkció mögött. Serena Rigacci ismét bizonyította, hogy tökéletes hangja van, bár Gáspár Laci szerint nem épült a dal és elmaradt a katarzis. ByeAlex elégedett volt, szerinte a lány kisujjból kirázta Céline Dion dalát.

Radics Gigi mentoráltjai, a fiúk, ezen a héten is bizonyítani szerettek volna. Bereznay Dániel produkciója nem győzte meg a mentorokat és a közönséget sem, mert neki kellett párbaj nélkül távoznia. Gulyás Roland egy romantikus dallal rukkolt elő. ByeAlex bevallotta, hogy egyik kedvence a fiú, de a lazaságot még tanulnia kell.

Puskás Peti és a huszonöt év felettiek sem okoztak csalódást. Abaházi Nagy Lívia csodálatos dívaként lépett színpadra, azonban a mentorok több érzelmet vártak volna tőle. Berta Dani saját keze által készített bőgővel érkezett, amit egy szekrényből rakott össze. ByeAlex szerint, a fiú produkciója lendületes volt és felpörgette a hangulatot. Gáspár Laci örült, hogy visszatért az a Dani, akit a válogatón láttak és eddig hiányoltak.

A beérkezett szavazatok alapján, elsőként Bereznay Dánielnek kellett búcsúznia az X-Faktortól. Erdős Viola és Abaházi Nagy Lívia párbaját követően a mentorok nem tudtak dönteni, szavazategyenlőség alakult ki, így a közönségre bízták, hogy ki essen ki az élő showból. A szavazatok alapján pedig Erdős Viola számára is véget ért a 2017-es X-Faktor.

X-Faktor élő show
szombat
RTL Klub

emTV.hu // RTL Magyarország

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr5713113206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása