Másfél millió forint értékben adományoztak az Észbontók celebjei

2017. november 08. 11:35 - emTV.hu

Jótékony célra ajánlották fel nyereményüket az Észbontók című műsor győztes celebpárjai. Ganxsta Zolee és Kabai László, Sipos Tamás és Uszkó László, Horváth Éva és Völgyi Zsuzsi, Exek Dia és Exek Franciska, valamint Gáspár Bea és Gáspár Evelin a Viasat3 műveletlenségi vetélkedőjének különkiadásaiban összegyűjtött összesen egymillió-ötszázezer forintot ajánlottak fel különböző alapítványoknak. Az adományokkal hírességeink többek között a hosszan tartó betegségben szenvedő gyerekek gyógyulását, a gyermekszegénység elleni küzdelmet és egy nógrádi állatmenhely lakóit segítették.

eszbontok_celeb_1.jpg

Az Észbontók legújabb évadának egyik újdonsága, hogy az a csapat, amelyik az egymást követő három adásban a pontszámai alapján a legtöbb pontot gyűjti össze, egymillió forintot vihet haza. A csapatok bármikor megállhatnak. Ha úgy döntenek, hogy az első vagy a második adást követően befejezik a játékot, akkor sem térnek haza pénz nélkül, hiszen száz- vagy háromszázezer forint üti a nyertes csapat markát.

A győztes celebpárok adásonként háromszázezer forintot gyűjtöttek össze, és a teljes összeget jótékony célra ajánlották fel. Ganxsta Zolee és Kabai László, az Irigy Hónaljmirigy dobosa az Igazgyöngy Alapítványnak, a zenekar további két tagja, Sipos Tamás és Uszkó László a Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért nevű szervezetnek, Horváth Éva és Völgyi Zsuzsi az Őrizd az álmod Alapítványnak, Exek Dia és Exek Franciska a Mosoly Alapítványnak, Gáspár Bea és Gáspár Evelin pedig a Mentőöv Állatvédő Egyesület részére ajánlotta fel nyereményét.

eszbontok_celeb_2.jpg

A Gáspár család már nem először segíti az alapítvány munkáját.

"Ismerem az ott dolgozó embereket, mivel korábban is adományoztam nekik, és tudtam, hogy nagy szükségük van az adományra. Nemrég bővítették a menhelyet, és a befejezéshez jól jött a nyeremény"

– árulta el Evelin, majd a jótékonykodás kapcsán megjegyezte:

"Fontosnak tartom, főleg ha a sors megadta azt, hogy tudj segíteni a rászorulókon. Jó dolog kapni, de adni még jobb, mivel akkor másnak és saját magadnak is jó érzést okozol."

Észbontók
hétköznap 20:25
Viasat3

emTV.hu // Eurolex // fotók: Sághy Tímea / Viasat3

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr7013205191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása