Ma este érkezik a Skorpió – Agymenők akcióban harmadik évada

2017. november 10. 14:30 - emTV.hu

Ma este kilenctől dupla epizóddal, országos tévépremierként indul a Skorpió – Agymenők akcióban harmadik évada az AXN csatornán. A Skorpió fedőnevet viselő különleges egység tagjai nem szokványos bűnüldözők, ők nem fegyverekkel, hanem az eszükkel és a tudománnyal segítik kézre keríteni a rosszfiúkat. A harmadik évad a korábbi szezonokhoz hasonlóan nem szűkölködik a rázós helyzetekben. A csapat tagjainak ismét félre kell tenniük személyes problémáikat, hiszen egy hekkerek által irányított nukleáris támadást kell megakadályozniuk.

skorpios3.jpg

A különleges egységet az Egyesült Államok Belbiztonsági Minisztériuma hozta létre, mert csak a különc zsenik képesek felvenni a harcot a világ csúcstechnológiai veszélyei ellen. A csapat a Skorpió fedőnevet kapta, amelynek vezetője Walter O' Brien (Elyes Gabel), a világ egyik legintelligensebb embere. Az egység további tagjai: Sylvester Dodd (Ari Stidham), statisztikai guru, Toby Curtis (Eddie Kaye Thomas), világklasszis pszichiáter, aki akár a nyitott könyvben, úgy olvas az emberek elméjében és Happy Quinn (Jadyn Wong), a technikai zseni. A belbiztonságiak Cabe Gallo (Robert Patrick) nyomozón keresztül tartják a kapcsolatot a Skorpióval.

Bár a zsenik minden veszélyt képesek elhárítani, a hétköznapi kapcsolataiknak gyakran a különcségük szab határt. Szerencsére egy tolmács is akad közöttük, aki segíti őket az emberekkel való kommunikációban. A korábbi pincérnő, Paige Dineen (Katharine McPhee) megérti a csapat szociális problémáit, mivel neki is van egy különc gyermeke, akit egyedül, illetve a csapattal közösen nevel. A zsenik bár jártasak a tudományokban, és a világ megmentésében, de a gyermeknevelés még rajtuk is kifog néha.

Skorpió – Agymenők akcióban III premier
november 10. péntek 21:00 (dupla epizód)
AXN

emTV.hu // Eurolex

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr9313229777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása