Ma este indul a Shannara – A jövő krónikája második évada

2017. november 27. 16:30 - emTV.hu

Ma este kilentől országos tévépremierként indul a Shannara – A jövő krónikája második évada a Viasat3-on. Rejtélyes fordulatokból most sem lesz hiány, káosz, mágia és természetfeletti lények uralják hétfő esténként a képernyőket. Egy évvel az első évad eseményei után hőseinkre komoly csaták várnak, Négyföldet ismét sötét erők fenyegetik. A mágia újramegjelenése rettegésben tartja a népességet, a varázshasználókra pedig a mágiaellenes bizottság vadászik.

shannra_s2.jpg

Évezredekkel civilizációnk pusztulása után bolygónkat - amit ekkor már Négyföldként ismerünk – az emberek mellett trollok, gnómok és elfek lakják. Utóbbiak közé tartozik a Shannara-család, akik felmenőik révén olyan természetfeletti képességek birtokosai, amelyek segítségével befolyásolhatják a világ alakulását. A világét, amit most régen látott, sötét erők fenyegetnek. A gonosz ellen három, egymástól gyökeresen eltérő személyiség fog össze: Amberle, az elf hercegnő, a Shannara-család utolsó leszármazottja, a félig ember, félig elf Will és Eretria, a bandita. Küldetésük, hogy megmentsék a világot – ám eközben saját félelmeikkel is meg kell küzdeniük.

A második évadban Négyföldén ismét eluralkodik a káosz. Hőseink már külön utakon járnak, Wil, akit megviselt Amberle elvesztése és Eretria eltűnése, lemond arról, hogy gyógyítóvá váljon. Amikor azonban egy rejtélyes Mareth nevű nő megmenti egy támadástól, kénytelen ismét harcba szállni, és folytatni küldetését. Miután találkoznak Eretriával, Wil és Mareth felkeresik Allanont, akitől megtudják, hogy a druida egy korábbi tanítványa, Brandon, egy sötét teremtményt próbál életre kelteni. Hőseinknek össze kell fognia, hogy megállítsák, mielőtt túl késő.

Shannara – A jövő krónikája II premier
november 27. hétfő 21:00
Viasat3

emTV.hu // Eurolex // fotók: ©2017 Viacom International Inc. and Sonar Entertainment Distribution, LLC.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2513398261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása