Műsor készült az RTL Klub első húsz évéről

2017. december 08. 16:30 - emTV.hu

Rendhagyó időutazásra hívja nézőit az RTL Klub december 18. és december 22. között: Az első 20 évünk című riportműsorban felbukkan és megszólal szinte mindenki, aki a csatorna 1997-es indulása óta hozzájárult a sikerekhez. Újra megelevenednek két évtized legjobb pillanatai, a nézők bepillantást nyerhetnek a kulisszák mögé, de féltve őrzött műhelytitkokra is fény derül.

rtlklub_ujarculat.jpg

Az idén huszadik születésnapját ünneplő RTL Klub méltó módon szeretett volna megemlékezni a csatorna első két évtizedéről. A Fókusz munkatársai közel egy éve kezdték meg az előkészítő munkát: több ezer órányi archív felvétel átnézése, száznál is több interjú, majd közel egy hónapnyi utómunkát követően született meg az az öt adás, amit a nézők először december 18-án, hétfőn 18:55 perckor tekinthetnek meg az RTL Klub műsorán.

Az első epizód a showműsorok és tehetségkutatók köré épül. Az elmúlt két évtized legnagyobb és legemlékezetesebb pillanatairól legendás műsorvezetők – a teljesség igénye nélkül Fábry Sándor, a Boros-Bochkor duó, Lilu, Jáksó László vagy éppen Sebestyén Balázs – mesélnek. Csillag születik, Kész átverés, X-Faktor – a mindenki által ismert, mai napig képernyőn lévő produkciók mellett természetesen szóba kerül a kezdet is: 1998 októbere és az RTL klub első egész estés showműsora, a Meglepő és mulatságos. Az itt megismert álriporterre pedig tizenkilenc év távlatából egy meglepő és mulatságos szituáció vár majd.

A keddi adás a valóságshowkról szól, megszólalnak a győztesek: Aurelio, Soma és Milo is. Felidézzük Zalatnay Cini, Alekosz és a dzsungelcelebek élményeit, de természetesen Győzike sem maradhat ki, aki rendhagyó tárlatvezetéssel várja majd a nézőket.

December 20-án, szerdán az RTL Klubos vetélkedők elmúlt két évtizedét járják körül a műsor készítői. A Százból egytől A Falig felidézzük az RTL-es vetélkedők legizgalmasabb pillanatait: kiderül, hogy mire költötte ötvenmillió forintját a Pókerarc biztonsági őre és a műsorban találkozik tizenegy év után Vágó István a Legyen Ön is milliomosban negyvenmillió forintot nyerő játékossal. Emberi történetben sem lesz hiány: kiderül ugyanis, hogy a csatorna egyik munkatársa éppen a Legyen Ön is milliomosban nyert összegből tudott felköltözni a fővárosba, beiratkozni egy médiaiskolába, hogy aztán megvalósíthassa álmát – és televíziós lehessen.

Hogyan készül a Barátok közt és az Éjjel-nappal Budapest? Kik és mi alapján döntik el, hogy milyen filmek kerüljenek az RTL képernyőjére? Ilyen és ehhez hasonló kulisszatitkokra is fény derül majd a negyedik adásból, miközben olyan, mára ikonikus sorozatok elevenednek meg a képernyőn, mint a Cobra 11, a LOST – Eltűntek, vagy éppen A szökés. Természetesen nem maradhatnak ki az összeállításból a latin- és dél-amerikai telenovellák sem – ki ne emlékezne Natalia Oreiro budapesti látogatására, és a tiszteletére összegyűlt tízezres tömegre? Az epizódban még Magdi anyus is feltámad: Fodor Zsóka az eredeti forgatási helyszínen mesél majd az emlékezetes lépcsőházi zuhanásról.

Az ötödik, záró adásban a hír-, magazin- és sportműsorok alkotóinak életébe nyerhetnek a nézők bepillantást. Kiderül, hogy kik készítik az ország legsikeresebb Híradóját, a csatorna indulása óta töretlen népszerűségnek örvendő Fókuszt és a legnézettebb RTL-es magazinműsorokat: a XXI. századot vagy a Házon kívült. Felidézzük, hogy milyen jelentős sporteseményeket láthattak a nézők az RTL Klubon, legyen szó labdarúgó világbajnokságról, Forma-1-ről, Dakarról, vagy éppen Kokó legendás meccseiről.  

Az első 20 évünk premier
december 18. hétfő 18:55
RTL Klub

emTV.hu // RTL Magyarország

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr6913454945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása