Rendhagyó időutazásra hívja nézőit az RTL Klub

2017. december 15. 17:00 - emTV.hu

Az első 20 évünk című riportműsorban felbukkan és megszólal szinte mindenki, aki a csatorna 1997-es indulása óta hozzájárult a sikerekhez. Újra megelevenednek két évtized legjobb pillanatai. Bepillantást nyerhetünk a kulisszák mögé, és műhelytitkokra is fény derül majd!

elso20evunklogo.jpg

Az idén huszadik születésnapját ünneplő RTL Klub méltó módon szeretett volna megemlékezni a csatorna első két évtizedéről. A Fókusz munkatársai közel egy éve kezdték meg az előkészítő munkát: több ezer órányi archív felvétel átnézése, száznál is több interjú, majd közel egy hónapnyi utómunkát követően született meg az az öt adás.

Az első epizód a showműsorok és tehetségkutatók köré épül. Csillag születik, Kész átverés, X-Faktor – a mindenki által ismert, mai napig képernyőn lévő produkciók mellett természetesen szóba kerül a kezdet is: 1998 októbere és az RTL klub első egész estés showműsora, a Meglepő és mulatságos. Az itt megismert álriporterre pedig tizenkilenc év távlatából egy meglepő és mulatságos szituáció vár majd.

Az elmúlt két évtized legnagyobb és legemlékezetesebb pillanatairól legendás műsorvezetők – a teljesség igénye nélkül: Fábry Sándor, a Boros-Bochkor duó, Lilu, Jáksó László vagy éppen Sebestyén Balázs – mesélnek. Szóba kerül a Kész átverés indulása: kiderül, hogy Bochkor Gábor kinek a szerződését írta alá, de Jáksó László arról is beszél majd, miért kerültek emlékezetes faviccei a Heti Hetesbe.

Ami pedig a folytatást illeti: a keddi adás a valóságshowk köré épül, míg szerdán az RTL Klubos vetélkedők elmúlt két évtizedét járják körül a műsor készítői. A csütörtök a filmek és sorozatok estéje lesz, a záró adásban pedig a hír-, magazin- és sportműsorok alkotóinak életébe nyerhetünk bepillantást.

Ha többre vagy kíváncsi, kattints ide!

Az első 20 évünk premier
december 18. hétfő 18:55
RTL Klub

emTV.hu // RTL Magyarország

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr4113503849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása