Morgan Freeman új sorozatával indítja az évet a NatGeo

2017. december 19. 13:45 - emTV.hu

Az Emmy-díjra jelölt Isten nyomában széria után a National Geographic újabb szériát készített Morgan Freemannel. Az ember nyomában Morgan Freemannel sorozat az emberiség örök kérdéseire keresi a választ, és olyan témaköröket mutat be új megközelítésben, mint a szerelem, a hatalom, a lázadás, vagy a szabadság.

thefightforpeace_ep101_thestoryofus.jpg

Egy olyan korban, amikor egyre nő a világ társadalmi, faji és kulturális megosztottsága, ebben a műsorban mi azt igyekszünk megmutatni, hogy valójában mennyire összekötnek bennünket emberi létünk közös vonásai"

– nyilatkozta Morgan Freeman, aki nemcsak házigazdája, hanem producere is a sorozatnak.

Az Oscar-díjas színész a műsorban izgalmas Föld körüli utazásra indul, hogy egymástól sok ezer kilométerre élő embereket faggasson az élet nagy kérdéseiről, és olyan témákat boncolgasson, amelyek nem elválasztják, hanem összekötik a különböző kultúrákat. A műsor ugyanis azt mutatja meg, hogy a viharos felszín alatt valójában mennyire azonosak emberi létünk vonásai. A hat epizód hat különböző témakört (szabadság, béke, szerelem, társadalmi megosztottság, hatalom és lázadás) jár körül, hétköznapi embereket és ismert közéleti személyiségeket egyaránt megszólaltatva.

"Hatalmas élmény volt számomra a sorozat készítése: többek között három elnökkel beszélgettem, és távoli afrikai és közép-amerikai tájakra is eljutottam. Felejthetetlen szellemi kaland volt rácsodálkozni, hogy mennyire sokszínű az emberiség, és mégis mennyire azonos alapokon áll"

– mondta Freeman.

Az ember nyomában Morgan Freemannel
január 8. hétfő 22:00
további epizódok: hétfő 22:00
NatGeo

emTV.hu // FOX // National Geographic

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr8813510763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása