Az RTL Klubon már szombaton elkezdődik a karácsony

2017. december 21. 11:30 - emTV.hu

Bűbájos mesék, aprócska hősök és egy vadiúj ünnepi rövidfilm a Jégvarázs szereplőivel – ezzel az ajándékkal várja az egész családot december 23-án az RTL Klub Disney-napja többek között Micimackóval, a Robinson családdal, a Jégvarázs szereplőivel, és az Agymanókkal.

rtl_disney_nap.jpg

A délelőtt a Micimackó: Boldog új mackóévet! című örök klasszikussal kezdődik. A Százholdas pagony vidám és kedves lakói a meghitt közös karácsony után az újévi mulatságra készülnek. Különös fogadalmaik igazán mókás következményekkel járnak, de az őszinte barátság ezúttal is diadalmaskodik.

Ki gondolná, hogy az örök nyár tündérei a nagy hóesésbe vágynak? Ám ha a karácsonyról van szó, a kívánság mindjárt érthető. A Csingiling: A szárnyak titka című mesében a szépségé és a huncutságé lesz a főszerep.

Kaland és izgalom várja a nézőket a Robinson család titkában, egy kis időutazással felpörgetve a hangulatot. Ha már utazás: A Csaó, Lizzie! lelkes főszereplője, Lizzie Róma utazik és némi romantikus, de főleg vicces fordulat révén popsztárrá válik. Ehhez azért anyunak és apunak is van lesz egy-két szava, hiszen ők inkább szeretnék boldognak, és nemcsak gazdagnak látni lányukat.

Kora délutántól a beszélő csivaváké a terep a Gazdátlanul Mexikóban második részében. A hősies ebek megható akcióját követően Olaf karácsonyi kalandjai, majd a Jégvarázs két szépséges hercegnője, Anna és Elsa várja a nézőket. A hókirálynő történetének modern változata csodálatos dalokkal, hősökkel, rengeteg humorral és gyönyörű, jégkristályos világgal minden bizonnyal az est egyik fénypontja lesz. A folytatásban érkezik a Jégvarázs: Party láz, amelyben Anna születésnapi buliján kapunk még egy adagot a jóból, illetve a hóból. A felfokozott ünnepi hangulatot az Agymanók teszik teljessé.

A szombati Disney-nap az RTL Klubon felhőtlen szórakozást ígér az egész családnak – mert a karácsonyból sosem elég!

emTV.hu // RTL magyarország

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr3913515405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása