Adománygyűjtő különkiadással jelentkezik holnap a Fókusz

2017. december 27. 10:10 - emTV.hu

Az Ökumenikus Segélyszervezet idén huszonkettedik alkalommal indította el Országos Adventi Pénzadománygyűjtését. A kampány részeként december 28-án 18:45 perctől az RTL Klub Fókusz című műsora ötvenperces élő különkiadással jelentkezik.

Az Ökumenikus Segélyszervezet és az RTL Magyarország évek óta sikeresen működik együtt a szeretet.éhség. Országos Adventi Pénzadománygyűjtésben. A csatorna műsorai az elmúlt öt évben összesen kétszázkilencvenhatmillió forint támogatást gyűjtöttek össze a rászorulóknak. A kezdeményezést 2017-ban is felkarolta az RTL Magyarország: december 28-án a Fókusz élő különkiadásban gyűjt adományt a rászorulóknak. Ehhez bárki csatlakozhat: egy hívás vagy sms az Ökumenikus Segélyszervezet 1353-as adományvonalára kétszázötven forint adományt jelent.

Az adománygyűjtésben ezúttal is nagy segítséget nyújtanak az RTL Magyarország műsorvezetői és sztárjai, akik személyesen is buzdítani fogják a nézőket a 1353-as adománygyűjtő telefonszám felhívására.

A sztárok mellett a Fókusz riporterei személyes történeteken keresztül mutatják be, hogy az Ökumenikus Segélyszervezethez érkező pénzadomány hogyan válik valódi segítséggé. Kiderül az is, hogy a tavalyi adománynak köszönhetően hogyan kaptak esélyt az esélytelenek, otthont az otthontalanok és ételt az éhezők.

Az idei műsor különlegessége, hogy a Fókusz két házigazdája – Barabás Éva és D. Tóth András – első alkalommal vezet együtt műsort.

Fókusz karácsonyi adománygyűjtő különkiadás
december 28. csütörtök 18:45
RTL Klub

emTV.hu // RTL Magyarország // képünk illusztráció

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr8813526597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása