Új mexikói telenovella indul ma a TV2-n

2018. január 02. 15:05 - emTV.hu

A tengerentúlon 2016 és 2017 között vetített mexikói telenovella főszereplője Pablo (Daniel Arenas) egy szegény származású, becsületes testőr, aki egy tengerparti nyaralás alkalmával a fiatal, gazdag lány, Maia (Ela Velden) védelmére kel néhány részeg férfival szemben. A találkozás fenekestül felforgatja mindkettejük életét, és ami egy nyári románcnak indul, viharos szerelemmé növi ki magát. Pablo kénytelen gazdagnak kiadni magát, hogy felvehesse a versenyt Maia tehetős udvarlójával, ugyanakkor neki is dűlőre kell jutnia gyönyörű, de kibírhatatlan menyasszonyával, Cindy-vel (Sara Corrales).

A komikus és romantikus történet főszereplőjét a Maricruzból és A Macskából is ismert Daniel Arenas alakítja, és szintén feltűnik a sorozatban a mexikói énekes-dalszerző, Christián Chávez.

Az új sorozat A sors útjait váltja délutánonként és olyan népszerű magyar színészek kölcsönözték hozzá a hangjukat, mint Szabó Máté, Gáspár Kata, Farkasinszky Edit, Koncz István, Orosz Anna, Hámori Eszter, Sótonyi Gábor, Kocsis Judit, Bognár Tamás, Bogdányi Titanilla, Tasnádi Bence, Bácskai János.

Álmodj velem! premier
január 2. kedd 15:45
további epizódok: hétköznap 15.45
TV2

emTV.hu // TV2

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr6513543307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása