Bambi és az erdő hercege a Disney Csatornán

2018. január 03. 08:10 - emTV.hu

Készüljetek, mert a Disney Bambi és az erdők hercege című filmjével indul a 2018-as év első hétvégéje. Bambi találkozik édesapjával, aki történetesen az erdő Nagyhercege! Bár a kettejük közötti kapcsolat döcögősen indul, végül valódi családra lelnek egymásban.

A történet közvetlenül azután játszódik, hogy Bambi édesanyja halálát követően megtudja, hogy apukája az erdő Nagyhercege. Bambi rettentően izgatott, hogy végre megismerheti édesapját, a Herceg azonban nem igazán örül annak, hogy neki kell pátyolgatnia a kis bajkeverőt - hiszen így fontos teendőit nem tudja megfelelően ellátni. A Herceg új édesanyát szeretne találni fiacskájának, azonban eme terve kudarcba fullad, így kénytelen maga felnevelni a kicsit. Bár eleinte úgy tűnik, nem működik kettejük együttélése, végül mégis közösen dolgozzák fel az anya elvesztése felett érzett gyászt, s valódi családra lelnek egymásban. Az életszeretetet hirdető vicces történet során a Disney legjobb hagyományaihoz híven több fülbemászó dal is felcsendül.

Bambi és az erdők hercege
január 6. szombat 11:30
ismétlés: január 7. vasárnap 7:30
Disney Channel

emTV.hu // Merlin

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr4513544263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása