Kiderült, miért hívták Som Lajost főnöknek zenésztársai

2018. január 04. 10:25 - emTV.hu

Igazi csemegét kínál a nézőknek most csütörtöki adásában a Sláger TV híradója. A csatorna a hazai zenei világ 2017-es legfontosabb történései közül válogat, emblematikus szereplőinek történeteit idézi fel újra. A nemrégiben elhunyt Som Lajosról felvett emlékműsort a Sláger TV Híradó egyfajta visszatekintőként hozza el, de a nézők ismét láthatják a Benkő Lászlóval készült interjút is, és újra bepillanthatunk az őszi Sláger Party kulisszái mögé, ahol a hazai zenészvilág színe-java bulizott hajnalig.

benko_laszlo_bencze_attilaval_a_slager_tv_programigazgatojaval.jpg

Balázs Fecó, Závodi János és Köves Miklós mesélnek a Piramis zenekar 2017 októberében elhunyt legendás basszusgitárosáról, Som Lajosról. A jó hangulatú beszélgetésen, Bencze Attila műsorában olyan közös sztorik is előkerülnek, hogy például miért hívták zenésztársai főnöknek Som Lajost. Ő intézte ugyanis a zenekarral kapcsolatos ügyeket, és a fiúk, állításuk szerint abból tudták, hogy a főnök valami miatt mérges, hogy olyankor hegyesebb volt az orra. Ilyenkor jobb volt inkább békén hagyni Som Lajost.

A műsorban látható lesz a nemrégiben Benkő Lászlóval készített interjú is. Az Omega oszlopos tagja beszél arról, hogy érzi magát legutóbbi műtéte után, ám ennek ellenére a vele készített beszélgetés vidám hangvételű.

Ezt követően pedig igazi VIP vendégként a szeptember végén megrendezett Sláger Party-ra is belépőt válthatunk. Az immáron hagyományt teremtő rendezvényen, amiről az emTVkettőn is beszámoltunk, és ahol ismét a magyar zene és a magyar előadók álltak a középpontban, ott volt többek között Bródy János, Csepregi Éva, Szikora Róbert, Csonka András, Geszti Péter, Vikidál Gyula és Szandi is, de a szórakozásból a csatorna műsorvezetői, így például Bangó Margit, Zoltán Erika, Pordán Petra és Abaházi Csaba sem maradhattak ki.

Sláger TV Híradó
január 4. csütörtökön 16:55
ismétlés január 7. vasárnap 11:25
Sláger TV

emTV.hu // Good PR Solution

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2813548795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása