Szélhámosnak állt a hősként ünnepelt magyar színész

2018. január 05. 16:40 - emTV.hu

Nyáron egy ország ünnepelte Bács Pétert, aki ma este az RTLII napi sorozatában bukkan fel: a Határ úti hősként emlegetett színész az Oltári csajokban kapott szerepet. Péter neve sokak számára lehet ismerős, hiszen tavaly júniusban hatalmas bátorságról tett tanúbizonyságot, amikor saját testi épségét kockáztatva két támadótól védte női utastársait egy buszon. Bár az incidens verekedésbe torkollott, Péter küzdősportos múltjának köszönhetően pár zúzódással megúszta, és hősként került be a köztudatba.

tomi_jani2.jpg

A talpig becsületes színész most nem megmentőt, hanem egy szélhámost alakít. Egy Tomi nevű szoknyavadászt, aki hazugságok révén próbálja meg behálózni Hajnalt. Ám János nem nézi jó szemmel, ahogy a titokzatos hódító átveri szerelmét. Vajon a közbelépésnek hála meghiúsul Tomi terve, vagy sikerül elcsábítania a lányt?

Oltári csajok
hétköznap 20:30
RTLII

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr7413552345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása