Visszatér a szexi élőhalott az RTL Spike-ra!

2018. január 16. 19:40 - emTV.hu

Péntektől új részekkel folytatódik az iZombie

Több kérdést is nyitva hagyott az iZombie első évadjának fináléja, de van egy jó hírünk a sorozat rajongói számára: nem kell sokat várniuk az izgalmas folytatásra! Az RTL Spike ugyanis már január 19-én, pénteken este műsorra tűzi Liv, a hullaházi rezidens újabb, nem kevés abszurd humorral megspékelt kalandjait. Ráadásul a platinaszőke hősnőnek a korábbiaknál még nagyobb akadályokat kell leküzdenie, és meg kell birkóznia mindazzal, amit magára zúdított.

Nagy dobással kezdte január 2-án az új esztendőt az RTL Spike: hazánkban elsőként a csatorna nézői láthatták tévében az amerikai sikersorozat, az iZombie szinkronizált epizódjait. A szexi élőhalott, Olivia Moore és a krimielemekkel operáló, de számos komikus csavart és fekete humort tartalmazó széria alig három hét alatt rengeteg rajongót szerzett magának.

Az első évad (melynek előzetesét fent láthatjátok) azzal zárult, hogy Blaine végzett Liv újdonsült szerelmével, Lowellel, ráadásul a főgonosz zombi az ellenszernek köszönhetően visszaváltozott húsvér emberré. A folytatásban Blaine-t, aki eddig drogdíler módjára kereskedett az emberi agyakkal, új helyzetéből adódóan egy teljesen más oldaláról ismerhetjük meg. Liv továbbra is segít a bűnügyek megoldásában, ezeken keresztül láthatjuk pontosan a karakterének fejlődését. Az új epizódokban is maradnak a szellemes dialógusok és újfent repkednek a groteszk poénok, de már az első rész sötéten indít, ami megalapozza a továbbiakat. A korábbiaknál jóval komorabb hangulatot leginkább Liv helyzete, valamint a többiekhez és saját magához való viszonya táplálja majd. A történet egy érdekes szállal is bővül, hiszen Major és Peyton is tudomást szerzett arról, hogy a platinaszőke hullaházi rezidens valójában egy élőhalott. De hogyan fogják ezt feldolgozni? Többek között ez is kiderül a produkció várva várt második évadjából!

iZombie II premier
január 19. péntek 22:00
RTL Spike

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr5613580909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása