Félszáz epizód után is oltári nézettséggel fut az Oltári Csajok

2018. január 17. 14:15 - emTV.hu

Félidőhöz érkezett az RTL II közönségkedvenc napi sorozata, az Oltári Csajok! A nem rég az ötvenedik adását ünneplő, teljes egészében itthoni fejlesztésű és gyártású telenovella az indulását követően hamar megtalálta közönségét, amit a nézettségi adatok is alátámasztanak. A boldogságot, sikert és nem utolsó sorban szerelmet kereső Erdész nővérek története a fő kereskedelmi célcsoportban a sorozat indulás óta kiemelkedő, átlagosan 4,8%-os közönségaránnyal fut.

A nemek szerinti megoszlást vizsgálva mind a kereskedelmi korcsoportban, mind a teljes lakosság esetében döntően női többség mutatható ki (érdekesség, hogy mindkét célcsoportban 64% nő, 36% férfi a megoszlás). Noha a sorozat elsősorban a 40-49-es éves nők körében lett népszerű, a rajongói bázisban december eleje óta erőteljes növekedés tapasztalható a 18-29-es női korcsoportban.

A sorozattal kapcsolatban további érdekesség, hogy a teljes lakosságot vizsgálva a műsort a felsőfokú (31%), illetve legalább középfokú (33%) iskolai végzettséggel rendelkező nézők választják leginkább.

Az Oltári csajok új epizódja minden hétköznap 20:30-tól látható, míg az előző napi rész ismétlését minden hétköznap 19:30-tól tekinthetik meg a sorozat kedvelői az RTLII-n. A telenovella korábbi adásai pedig visszanézhetőek az RTL Most!-on.

Oltári csajok
hétköznap 20:30
RTLII

emTV.hu // RTL Magyarország // fotó: Red Lemon Media

forrás: Nielsen Közönségmérés, hét napos konszolidált TSV adatok (kivéve utolsó hét nap)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr8913582631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása