Winkler Róbert és Bazsó Gábor: Egy nagyon komikus páros vagyunk

2018. január 18. 16:40 - emTV.hu

A ma esti Lakástalkshow-ban Lovász László vendégül látja Magyarország két legismertebb autós újságíróját, Winkler Róbertet és Bazsó Gábort, akik őszintén mesélnek szakmájukról, magánéletükről és egymáshoz való viszonyukról.

lab_8722.jpg

Tizenhét éve dolgoznak együtt. Közösen vezetik a Totalcart, de a munkájuk nyolcvan százalékát mégis külön végzik. Winkler talált rá Bazsó Gáborra, aki akkor az egyik fórumba írt. Karaktert keresett és Gábor kiválónak bizonyult. Winklernek nagyon komoly elképzelései voltak, hogy milyen embereket szeretne maga mellé. Azt gondolta, nem az a jó autós újságíró, akinek már gyermekkora óta az az álma, hogy autós újságíró legyen, hanem az, akinek ezen kívül is van élete.

A páros kollegiális viszonyban van egymással, kapcsolatuk nem teljesen konfliktusmentes, a legtöbb nézeteltérés a munkatempójukban lévő különbségek miatt jelentkezik. Winkler és Bazsó abban egyetértenek, ezek a különbségek fontosak, hiszen, ha hasonló karakterek lennének, akkor ez nem működhetne.

"Nem is nagyon tudnánk egymással mit kezdeni, ha pont ugyanolyanok lennénk"

– mesélte Gábor, majd Winkler hozzátette:

"Egy nagyon komikus páros vagyunk."

Winkler és Bazsó temperamentuma is eltérő és ez a forgatások alatt is sokszor megmutatkozik. Winklerre a nyers szókimondás jellemző, ha valami nem jól működik, kendőzetlenül megmondja a véleményét. Bazsó ezektől a reakcióktól sokszor zavarban van, abban azonban egyetértenek, teljesen jogos szituációkban önti el Winklert a türelmetlenség.

A Totalcar műsorvezetése mellett a Topmodell leszek! című műsor döntőjének műsorvezetésére is felkérték már a párost, akik számára ez nagyon meghatározó élmény volt. Nevetve meséltek a feladatról, amitől nagyon féltek, hiszen az élő adás és a showműsorvezetés számukra idegen terep volt.

Lakástalkshow
január 18. csütörtök 23:20
Viasat3

emTV.hu // Eurolex // fotó: Labancz Viktória / Viasat3

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr7613586493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása