Februárban indul A Fal, a sorsfordító game show!

2018. január 24. 14:15 - emTV.hu

Magyarországon elsőként mutatta be az RTL Klub A Fal valódi, a világ számos országában hatalmas sikert elért formátumát. Érdekesség, hogy az amerikai műsorformátum egyik producere és gyártója meglepő módon nem a televíziós szakmából ismert, hanem az NBA világából, ő a legendás kosárlabdázó LeBron James. A tavalyi, premier előtti adások már elhozták A Fal hangulatát, és sikerrel debütáltak. A Sebestyén Balázs által vezetett monumentális díszletek között forgatott, egyedülálló hangulatú vetélkedőt február 5-től, minden hétköznap este láthatják a nézők.

2.png

Az idei év várva várt műsorának hazánkban, tökéletesen kidolgozott és felépített monumentális, egyedi látványvilágot adó díszletben, gondosan kiválasztott szereplőkkel forgatott epizódjait február 5-től, minden hétköznap este 19:05-kor kerülnek a képernyőre.

A Fal érzelmekben és izgalmakban bővelkedő részeiben a hangulat a tetőfokra hág, amikor a labdák elindulnak A Fal útvesztőjében, hogy fantasztikus nyereményt hozzanak, vagy éppen veszteséget okozzanak az éppen játékban lévő két fős csapatok számára. Feszültségben nem lesz hiány, mivel szerencse és jól működő stratégia is kell ahhoz, hogy a játékosok élete örök fordulatot vegyen, hiszen akár százmillió forintos nyereményt is haza vihetnek.

A Fal
február 5-től hétköznap 19:05
RTL Klub

emTV.hu // RTL Magyarország

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2913598899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása