Király Viktor véleménye A Dalról

2018. február 08. 12:00 - emTV.hu

Ma délután a Sláger TV Híradó egyik vendége Király Viktor lesz. A népszerű énekes többek között arról is beszél, hogyan igyekszik egyensúlyt tartani munka és pihenés között, és mi az, ami egy-egy pörgős nap után igazán feltölti. De a műsorból kiderül például az is, hogy látja magát néhány év múlva Vastag Tamás vagy, hogy miként élte meg egyik első szereplését Marót Viki, aki anno édesapja vállán zokogott a fellépés után.

kiraly_viktor.jpg

Király Viktor számára mindig is nagyon fontos volt, hogy megtartsa az egyensúlyt munka és a magánélet között. A felvételre is éppen szaunázásból érkezett, ahol azt is elmondta, remek alkalom számára például az is a kikapcsolódásra, amikor elmennek a barátaival egy kicsit lazítani, vagy csak beülnek egy romkocsmába. Az interjúból azt is megtudhatjuk, mit gondol a versenyhelyzetekről, amely kapcsán A Dal című műsorban való szereplése is szóba került.

Az adás egyetlen hölgyvendége Maróti Viki, aki őszintén beszél pályája kezdeti időszakáról: az első koncertélményéről, ami után két órán keresztül zokogott apukája nyakában, mikor lejött a színpadról. Azóta azonban már sok idő eltelt, és Viki számára a színpad mára az a hely, ahol teljesen ki tud kapcsolni, és minden rossz érzést elenged, bármi is érte azelőtt.

vastag_tamas.jpg

Vastag Tamástól megtudhatjuk, mi az oka, hogy kevesebbet láthatjuk az utóbbi időben... De kifejti azt is, mennyire fontosnak érzi, hogy időnként az ember számvetést készítsen, amelynek ugyanúgy része a visszatekintést, mint a jövőbeli tervek átgondolása. Tamás lassan tíz éve van a pályán, és karrierjét mostanra az éneklés mellett egyre inkább meghatározza a színház is. Az adás negyedik vendége Závodi Gábor, aki nemrég vehette át az Év Könnyűzeneszerzője díjat az Artisjus 2018-as díjainak gáláján.

Versenyfüggőnek tartja-e magát Király Viktor? Vajon milyen tervei vannak Vastag Tamásnak színházi vonalon? Hogyan készülnek Marót Vikiék a zenekar tizenötödik  születésnapjára, és milyen volt legújabb daluk fogadtatása?

Sláger TV Híradó
február 8. csütörtök 16:55
Sláger TV

emTV.hu // Goog PR Solution

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr9313645500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása