Hétfőtől új műsorrenddel jelentkezik az RTL Klub

2018. február 18. 19:15 - emTV.hu

Február 19-től új időpontban, 19:05-kor kezdődik az ország legnézettebb infotainment műsora, a Fókusz. Módosul A Fal kezdési időpontja is: a Sebestyén Balázs nevével fémjelzett sorsfordító game show hétfőtől 19:35-től várja a nézőket. A változás miatt új időpontra kerül a Barátok közt, ami a jövőben 20:55-kor kezdődik majd. Az Éjjel-Nappal Budapest fiataljainak kalandjait hétköznaponként 21:35-től követhetik nyomon a rajongók.

Módosul a Házon Kívül című riportműsor adásnapja is. A Story Gálán érték-díjjal kitüntetett Boros Krisztina a jövőben kedd esténként várja a nézőket a képernyők elé. Emellett a Halálos fegyver című sorozat premier epizódjai ezentúl csütörtök esténként lesznek.

emTV.hu // RTL Magyarország

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr3713679574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása