Két új műsorvezetővel bővül a Sláger Reggel csapata

2018. március 01. 17:30 - emTV.hu

Pest megye leghallgatottabb rádiója igazi nagy durranással nyitja a tavaszt, március 1-jén vadonatúj reggeli műsorral jelentkezik a 103.9 Sláger FM! Mától a Sláger Reggel minden hétköznap reggel hattól tízig Pordán Petrával, Abaházi Csabával és a két jómadárral, Bárdosi Sándorral és Növényi Norberttel jelentkezik!

slager_reggel_marcius.jpg

"Messze versenytársaink előtt járunk a jó minőségű zenével és szórakoztatással. Ahogy eddig, úgy továbbra is minden területen törekszünk hallgatóink igényeinek maximális kiszolgálására. A Sláger FM uralja a budapesti rádiós piacot*, mindannyian imádunk rádiózni. Könnyed, szórakoztató, interaktív reggeli műsorral akarjuk ébreszteni Budapest és Pest megye lakóit. Növényi Norbi és Bárdosi Sanyi, a két "jómadár" nem csak a stúdiót, hanem a rádiós iparágat is felforgatják, én pedig nagy örömmel fogom ezt végignézni"

–mondta a Kantar – Hoffmann Országos Rádiós közönségmérés 2017. október-decemberi adatai alapján a főváros legnépszerűbb rádiójának igazgatója, Jáksó László.

"Hónapok óta dolgozunk együtt Norbival és Sanyival, az első pillanattól kezdve őrületes volt a közös munka. A két fiú minden kedden a szó szoros értelmében felrobbantotta a stúdiót, mostantól pedig minden reggel együtt ébresztjük a hallgatókat az ország oldies rádiójában"

– mondta Abaházi Csaba, a Sláger Reggel műsorvezetője.

"Ildinek, a feleségemnek évekkel ezelőtt mondtam, hogy mennyire lenne kedvem rádiós műsort csinálni, és most itt a lehetőség. Ahogy a sportban, úgy itt is nagyon szeretnék jól teljesíteni! Ha kell a hátamon viszem az „öreget” a győzelemig! Persze nem lesz rá szükség, hiszen Norbi nagyon jó partner ebben is!"

– nyilatkozta Bárdosi Sándor.

Sláger Reggel
hétköznap 6:00
Sláger FM

emTV.hu // Spotlight Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2313707946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása