Szórakozz Marvel szuperhősökkel

2018. március 02. 13:10 - emTV.hu

Március 4-től három vasárnap este a Marvel-univerzum szuperhősei szállják meg az RTL Klub képernyőjét. A szuperhősök sorát vasárnap az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló nyitja meg. A második világháború idején, 1941-ben játszódó történet a lelkes és mindenre elszánt Steve Rogersről (Chris Evans) szól, akit gyenge fizikuma miatt alkalmatlannak nyilvánítanak a sorozáson. A fiú azonban nem adja fel és jelentkezik egy szupertitkos kísérleti programba: az Újjászületés nevet viselő projekt célja szuperkatonák megalkotása. Az izomkolosszussá fejlődött Steve – azaz Amerikai Kapitány – első feladata a világuralmi terveket dédelgető Vörös Koponya megállítása lesz.

Március 11-én 18:55-től a Bosszúállóké lesz a főszerep. A szuperhősök válogatott csapata – így például a Vasember (Robert Downey Jr.), Amerika kapitány (Chris Evans) és a Fekete Özvegy (Scarlett Johansson) – indul harcba, hogy megakadályozza a Föld pusztulását. Bruce Banner (Mark Ruffalo) megfékezhetetlen alteregója, Hulk azonban kis híján mindent szétrombol.

A szuperhősök invázióját március 18-án 18:55-kor a Thor zárja. A makacs és meggondolatlan, ám legyőzhetetlen harcos Thort (Chris Hemsworth) – aki egyébként az RTL Klubon hamarosan induló A Tanár című sorozat főszereplője, Nagy Ervin hangján szólal meg magyarul – meggondolatlan tette miatt büntetésül a Földre száműzik, ahol kénytelen az emberek között élni. Amikor a világából érkező gonosz le akarja igázni a Földet, Thornak döntenie kell, hogy kinek az oldalára áll.

A Marvel-univerzum szuperhősei március 4-től három vasárnap este az RTL Klub műsorán!

Amerika Kapitány: Az első bosszúálló
március 4. vasárnap 18:55
RTL Klub

emTV.hu // RTL Magyarország

komment
Címkék: RTL RTL Klub Marvel

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr8713710014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása