Hajmeresztő nap lesz szombaton a Disney csatornán

2018. március 06. 18:00 - emTV.hu

A Disney Channel kalandos filmjében Monica Reeves egy végzős középiskolás diáklány, akinek legközelebbi célja, hogy az iskola bálkirálynőjének válasszák. Azonban a bál előtti napon minden a feje tetejére áll, az ajtóban álló rendőrnőről nem is beszélve! Nézd meg a Hajmeresztő nap című filmet március 10-én, szombaton 11:30-kor a Disney Channel műsorán!

Mint minden középiskolás lány, így Monicanak is alig tudja kivárni, hogy elérkezzen a végzős év egyik legfontosabb pillanata, az érettségi bál napja. Nagy álma, hogy bálkirálynő legyen, azonban a nagy napon feje tetején egy csinos frizura helyett egy kész madárfészket talál, a tönkrement ruhájáról nem is beszélve. Ha mindez mégsem lenne elég, az ajtóban felbukkan Liz rendőrnő, aki Monica álombeli napját végleg a feje tetejére fordítja.

Ha kíváncsi vagy hogyan végződik Monica hajmeresztő napja, akkor ne maradj le a Hajmeresztő nap című filmről!

Hajmeresztő nap
március 10. szombat 11:30
Disney Channel

emTV.hu // Merlin

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr4913719336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása