Új vezérigazgató a 103.9 Sláger FM élén

2018. március 12. 12:05 - emTV.hu

Ürge Dezső, több mint húsz éve kezdte meg pályafutását a média világában. Korábban a 103.9 Sláger FM, a Rádió 1 és számos, más rádió, továbbá a több mint 10 éve működő TriMedia Sales House, a piacvezető rádiókat értékesítő Radio Sales House és az új szereplőként megjelenő Media Time kereskedőházak értékesítési partnereként töltött be pozíciókat.

ud.jpg

A 103.9 Sláger FM vezérigazgatójaként fő célkitűzése, hogy a Budapesten és Pest megyében egyaránt kimagasló eredményeket elérő rádió az eddig elért pozícióját tovább növelje a teljes lakosság tekintetében.

"A 103.9 Sláger FM egy erős brand, szakmailag kimagasló csapattal, akik naponta azon dolgoznak, hogy a közönség a jól ismert, megszokott minőségi tartalmakat élvezhesse a rádiót hallgatva. Továbbra is azon leszünk, hogy ez a rádió Budapest és Pest megye egyik legnépszerűbb, minden igényt kielégítő adója legyen"

– mondta az újonnan kinevezett vezérigazgató.

Csikesz Erika, korábbi vezérigazgató, külföldön folytatja karrierjét, ezért nehéz döntés után, közös megegyezéssel vált el a rádiótól.

"Az elmúlt másfél évben csapatommal rendkívüli eredményeket értünk el Budapest és régiója prémium márkájával, a 103.9 Sláger FM-mel. A hallgatottság és a bevételi adatok minket igazolnak, hiszen rekordokat döntöttünk. A tekintélyes tévés múltam mellett immáron a rádió is az életem részévé vált, azonban most külföldön folytatom pályafutásomat és Belgiumban fogok élni"

– mondta Csikesz Erika, akinek Radu Morar – a 103.9 Sláger FM tulajdonosa – a rádióért végzett sikeres munkáját nagyra értékelve megköszönte eddigi tevékenységét és helyére Ürge Dezsőt nevezte ki vezérigazgatónak.

emTV.hu // Spotlight Media

komment
Címkék: Sláger FM

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr7413733220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása