Nyakig úsztak a zöld trutyiban a Kids’ Choice Awards díjazottjai

2018. március 26. 13:35 - emTV.hu

Már csak pár nap, és a Nickelodeon műsorán magyarul is láthatjuk az év leglátványosabb díjátadó gáláját, a Kids’ Choice Awardsot, ahol ezúttal is több ezer liter zöld slime zúdult a nyertesek, többek között Demi Lovato és Camila Cabello fejére. Eddig a hollywoodi sztárok kiváltsága volt, hogy ebben a megtiszteltetésben részesüljenek, idén először azonban hazánkban is a kedvencek nyakába ömlött a trutyi. A Nickelodeon gyerekek kedvence szavazásának nyertese Anett & Ancsa, a népszerű youtuber-páros lett; a két lányt az Animal Cannibals öntötte nyakon.

kca2018_05.jpg

Sztár nem maradt szárazon! A KCA-n már harminc éve a leglátványosabb show elem a slime-ozás, és a csatorna most először hazánkba is elhozta Hollywood egyik legnagyobb őrületét. Idén a magyar gyerekek is eldönthették, kinek a nyakába zúduljon az elismerés jeleként a gigantikus, zöld trutyizuhatag. A szavazáson Csecse Attilát, Török Ábelt és Szabó Kristófot megelőzve Anett & Ancsa párosa került ki győztesen. A lányok, akik gameplay és paródia videókkal váltak népszerű youtuberekké, nagyon izgultak a trutyizás miatt, ahol az Animal Cannibals Ricsipíje és Qka MC-je várta őket két nagy vödör slime-mal.

"Sokan azt hiszik, testvérek vagyunk, vagy, hogy egy iskolába járunk, de valójában több száz kilométerre élünk egymástól"

– mesélték a lányok, akiket váratlanul ért a Nickelodeon jelölése.

slime02.JPG

"Nagyon örülünk a győzelemnek, nekünk vannak a legaranyosabb nézőink, most is mellettünk álltak. Rengeteg kedves visszajelzést kaptunk, több ezer gyermek szurkolt nekünk. A slime-ozás pedig hatalmas buli volt, nagyon érdekes a zöld trutyi, hideg és nyálkás, abszolút hozta azt az érzetet, amire gondoltunk. Hála az égnek, az arcunkba és a szánkba nem sok jutott belőle, így megkóstolnunk nem kellett."

Popsztárok, világhírű színészek és természetesen rengeteg zöld trutyi kíséretében zajlott az idei Los Angeles-i díjátadó is. A KCA gálát John Cena vezette, fellépett Pharrel Williams zenekara, a N.E.R.D. és JoJo Siwa is. A gyerekek világszerte leadott szavazatai alapján a legjobb film kategóriát a Jumanji – Vár a dzsungel nyerte, a kedvenc színésznek és színésznőnek Dwayne Johnson és Zendaya bizonyult, a legjobb énekesként és énekesnőként Shawn Mendes és Demi Lovato győzedelmeskedett. A gyerekek kedvenc tévésorozata a Stranger Things lett, míg a rajzfilmsorozat kategória idén sem okozott meglepetést, a gyerekek idén is SpongyaBob Kockanadrágot választották kedvencüknek. A Kids’ Choice Awards díjátadón tizenkilenc kategóriában szavazhattak a gyerekek a világ minden tájáról, így a Magyarországról is bárki voksolhatott.

Nyertesek

FILM:
Kedvenc film: Jumanji – Vár a dzsungel
Kedvenc filmszínész: Dwayne Johnson (Dr. Smolder Bravestone, Jumanji – Vár a dzsungel)
Kedvenc filmszínésznő: Zendaya (Anne Wheeler, A legnagyobb showman & Michelle “MJ” Jones, Pókember: Hazatérés)
Kedvenc animációs film: Coco

ZENE:
Kedvenc együttes: Fifth Harmony
Kedvenc énekes: Shawn Mendes
Kedvenc énekesnő: Demi Lovato
Az év kedvenc dala:“Shape Of You” (Ed Sheeran)
Kedvenc új előadó: Camila Cabello
Kedvenc nemzetközi zenei előadó: ASIA: BTS

TELEVÍZIÓ:
Kedvenc tévésorozat: Stranger Things
Kedvenc rajzfilmsorozat: SpongyaBob Kockanadrág
Kedvenc férfi televíziós sztár: Jace Norman (Henry Hart, Henry Danger)
Kedvenc női televíziós sztár: Millie Bobby Brown (Eleven, Stranger Things)

EGYÉB KATEGÓRIÁK:
Kedvenc szórakoztató YouTuber: Liza Koshy 
Kedvenc zenei YouTuber: JoJo Siwa
Kedvenc Insta-állatka: Jiffpom
Kedvenc táncirányzat: Backpack Kid
Kedvenc videojáték: Just Dance 2018

Kids’ Choice Awards magyarul
március 28. szerda 18:00
Nickelodeon

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr6513781014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása