Dallos Bogi Závodi Marci zenei producert látta vendégül

2018. április 04. 11:50 - emTV.hu

Dallos Bogi tavaly indult 7kornálam! című YouTube talkshowjában hétről hétre egy-egy híres személyiséget invitál meg magához. A második évad friss epizódjában a fiatal énekesnő vendége Závodi Marci zenei producer volt, aki mesélt a családjáról, a gyerekkoráról, karrierjéről, valamint az is kiderült, hogy miből gyűjt inspirációt. Nézd meg az epizódot emTVkettőn!

Szerencsére Dallos Bogi vendégei nem szégyenlősek és pár kalandos történetet is elmesélnek a műsorvezető unszolására. A második adás vendége Závodi Marci volt, aki mesélt a szüleivel való kapcsolatáról, karrierjéről, valamint, arról, hogy hogyan viszonyul a negatív kommentekhez. Egy játék keretein belül kiválasztotta a tökéletes nőt, sőt még a suttogó kihívást is teljesítette a házigazdával.

A friss évadban Bogi, többek között, Freddie-t, Závodi Marcit, Viszkok Fruzsit és Tóth Gabit is vendégül látja lakása kanapéján. A következő epizódban Rubint Rella tűnik fel, aki nem csak az egészséges életmódról mesél, hanem megosztja nézőkkel magánéletének egy-egy, eddig ismeretlen részletét is. A 7kornálam! premier részeit megnézheted hétfőnként az m2 Petőfi TV-n, keddenként pedig Bogi YouTube csatornáján.

7kornálam! II premier
hétfő 21:05
m2 Petőfi TV

emTV.hu // Dallos Bogi

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr813809232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása