Hírfeldolgozó különkiadással jelentkezik a Comedy Club

2018. május 04. 16:00 - emTV.hu

Különleges hírmagyarázó, hírfeldolgozó és hírháttérműsorral folytatódik a Comedy Club harmadik évada. Lovász László vezetésével Hadházi László, Litkai Gergely és Kovács András Péter vállalja a nemes feladatot, hogy szakértői szemmel vizsgálja meg a közelmúlt legmegdöbbentőbb vagy éppen senkit nem érdeklő híreit. A nemzetiszín szalag átvágásának Guinness-rekordja, száztizenkét-milliós kutya wellness és a Zuckerbergnél is okosabb magyar üzletember titkai, avagy Dumaaktuál első rész pénteken este kilenc órakor a Comedy Centralon.

dumaaktual_1.JPG

Választások utáni hírcsokorral kedveskednek a Comedy Central nézőinek a profi elemzőkké avanzsált humoristák. A mindig higgadt Litkai Gergely, a szociálisan érzékeny nagycsaládos KAP és a nagyszívű vidéki, Hadházi László a legfrissebb gazdasági, politikai és kilátóügyi híreket veszi górcső alá. A Lovász László által levezényelt közel egy órányi hírstand-up garantáltan nem kíméli sem a kokárdakészítő akció, sem a termálvizes lórehabilitációs központ építésének résztvevőit, de a MÁV morbid József Attila-kabalafigurája is megkapja a magáét.

A rögtönzött hírszakértőkkel együtt elégedetten konstatálhatjuk, hogy a leghasznosabban elköltött EU-s támogatások listáján szerepel az egyetlen lépcsőfok mellé épített lift, az észak-alföldi DrinkBike mozgalom honosítása és egy kétezer fős települést körülölelő, tizenegy kilátóból álló térfigyelő rendszer kiépítése is.

Megtudhatjuk, hogy melyik magyar vállalkozónk okosabb, mint szegény Mark Zuckerberg, akinek még saját focicsapatra és kisvasútra sem futotta. Egy reprezentatív, tudományos alapossággal készült felmérésnek köszönhetően pedig végre kiderül, szexista-e a magyar férfi, de a megkötözős mozifilmek elsöprő sikerének titkára is fényt deríthetünk.

Dumaaktuál I. rész premier
május  4. péntek 21:00
Comedy Central

emTV.hu // Red Lemon Media // fotó: Magócsi Ildikó / Comedy Central

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr6013888258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása