Hogyan került Tatár Csilla a toxikológiára?

2018. május 04. 14:00 - emTV.hu

Dallos Bogi 7kornálam! című újgenerációs talkshowjának friss epizódjában a fiatal énekesnő vendége Tatár Csilla volt, aki mesélt gyerekkoráról, szerelméről, karrierjéről, valamint, hogy, kisfia milyen változásokat hozott az életében.

7kornalam_tatarcsilla.JPG

Dallos Bogi és Tatár Csilla közt hároméves az ismeretség, ami A Dallal indult, és legutóbb egy másik élő műsorban, az Én vagyok itt-ben, és a Tatár Csilla 34 keretében találkozhattak velük a nézők. Hatévesen egy liftaknában tervezgette jövőjét, világgá is ment barátnőjével Tatár Csilla. Egyértelmű volt számára már gyerekként is, hogy a tévében fog dolgozni, ebben nagyon inspirálta a reggeli műsor, amit ha tehetett, mindig megnézett. A videóból többek között kiderül, hogy mi az a tévés baki, amire legszívesebben emlékszik vissza, mi az az emberi tulajdonság, ami nagyon felidegesíti, és mit érzett, amikor először meglátta férjét, Balázst.

A 7kornálam! premier részeit megnézheted hétfőnként az m2 Petőfi TV-n, keddenként pedig a YouTube-on. Bogi vendége legközelebb Molnár Tamás lesz.

7kornálam! II premier-epizód
hétfő 21:05
m2 Petőfi TV

emTV.hu // Dallos Bogi

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr6213888226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása