Foci helyett ma este Brad Pitt szórakoztat az A38 Hajón

2018. június 25. 14:00 - emTV.hu

Zsong a fejed a vuvuzela hangjától, untat a tiki-taka és már jojózik a szemed a zöld gyepen rohangáló spílereket bámulva? Hagyd ma estére a focit, kapcsolódj ki végre mással; ma este kilenctől az A38 Hajó fedélzetén a helyed! Brad Pitt őrülten izgalmas zombis filmjével, a Z világháborúval folytatódik a nagy sikerű Paramount Nyári Mozi. Ez az a produkció, amit még a kötélidegekkel rendelkező nézők is verejtékben úszva rettegnek végig!

paramount_nyari_mozi.jpg

Marc Forster 2013-as filmjének érdekessége, hogy pár jelenetet Magyarországon forgattak, bár nagy része a vágóasztalon végezte, ám a hazai nézők így is fölfedezhetnek benne pár ismerős helyszínt. A történet középpontjában az egykori ENSZ-alkalmazott, Gerry Lane (Brad Pitt) áll, aki éppen a családjával igyekszik valahová, amikor a csúcsforgalom okozta dugóban várakozva arra lesznek figyelmesek, hogy az emberek egymásra támadnak. Hirtelen kitör a káosz, és gyorsan kiderül: egy harapás útján terjedő halálos vírus ütötte fel a fejét. Miután Lane biztonságban tudja a családját, beleveti magát a munkába, hogy megtalálja a járvány forrását, és megakadályozza a zombiapokalipszist. De vajon sikerül-e neki a lehetetlennek tűnő vállalkozás?

A vetítés ingyenes, de a helyszín korlátozott befogadóképességű, a helyfoglalás pedig érkezési sorrendben történik. További információk a Paramount Channel Facebook oldalán, ahol minden vetítéshez külön eseményen lehet tájékozódni, illetve a csatorna weboldalán.

További vetítési időpontok itt!

Paramount Nyári Mozi
június 4-től szeptember 3-ig
A38 Hajó

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2814070235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása